Acest eveniment a avut loc in data de 2 Apr 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 2 aprilie 2016, de la ora 22:00, Electric Castle Festival prezintă DJ Krush, la Scala Floreasca din Bucureşti. Petrecerea este un promo party pentru festivalul Electric Castle, ce are loc în perioada 14-17 iulie 2016 la Castelul Bánffy de lângă Cluj-Napoca. Warmup & After: Silent Strike & Vlad Dobrescu. Mai multe informaţii despre bilete urmează a fi anunţate în perioada următoare.

CONCURS: Câştigă invitaţii la party-ul Electric Castle cu DJ Krush

Completează formularul de mai jos până joi, 31 martie 2016, ora 18:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Diana Saila şi Tarsoaga Gabriela Loredana. Felicitări!


DJ Krush este un talentat producător şi DJ care a ajuns în top datorită fimulului „Wild Style”, în anii ’80, iar în 1987 a pus bazele trupei de hip-hop Krush Possse care avea să ajungă cel mai bun act în Japonia. După destrămarea trupei, în 1992 artistul a început să îşi dezvolte cariera solo, captând repede atenţia tuturor datorită stilului său de a îmbina platanele cu instrumentele live.

Krush a remixat piese pentru numeroşi artişti câştigători de Grammy (Herbie Hancock, k.d. lang, Ronnie Jordan), dar şi piese ale unor legende ca Miles Davis, Black Thought, Galliano, Pete Rock sau Cold Cut.

Prezent la peste 200 de festivaluri pe glob printre care Glastonbury (Marea Britanie), Coachella (USA), Monterey Jazz Festival (Eleveția), Sonar (Spania), Roskilde (Danemarca), artistul a pus muzică în faţa a 8 milioane de oameni, din 380 de oraş, localizate în 55 de ţări.

În septembrie 2015, Krush a lansat albumul „Butterfly Effect” după 11 ani de pauză şi va putea fi ascultat în premieră la Bucureşti.

Preţul unui bilet este de 30 lei şi va putea fi achiziţionat de la intrare, în seara evenimentului.