Acest eveniment a avut loc in data de 7 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Pe 31 martie, 6 aprilie şi 7 aprilie 2013, începând cu ora 19:00, foştii membrii ai celui mai iubit grup de umor din România, Divertis, revine pe scena, la Sala Radio din Bucureşti, pentru a oferi publicului un comedy show de excepţie ce poartă denumirea Distractis Show – Nemuricii.

După o absenţă de zece ani, grupul Divertis revine în forţă sub un nume nou, Distractis, şi cu un nou spectacol – Nemuricii, care promite să fie o capodoperă umoristică.

Divertis se întoarce – Distractis show, Nemuricii

Ironia fină şi umorul de calitate intră în scena. Cei opt comedianţi se întorc acolo unde le este locul, în faţa publicului însetat de bună dispoziţie. Puşi pe glume, ca în vremurile lor de glorie, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Valentin Gora, Doru Pârcălabu şi Silviu Petcu vor oferi spectatorilor o comedie de milioane.

Într-un show nou-nouţ, cu invitaţi surpriză, de acelaşi calibru, membri grupului vor aborda subiecte actuale în stilul caracteristic, sacţionând, cu umor elegant, prostia şi ignoranţa.

Vestea revenirii pe scena, a grupului Divertis, a fost primită de fani cu mult entuzism, o demostrează numărul biletelor vândute la prima reprezentaţie live de după revenire, care este deja sold-out. Astfel că, pentru ca toţi iubitorii de divertisment să se bucure de această revenire, membri grupului au programat alte doua spectacole în Capitală, pe data de 6, respectiv 7 aprilie, ce vor avea loc tot la Sala Radio.

Bilete Distractis Show – Nemuricii

Biletele pentru primul show Distractis la Bucureşti s-au pus în vânzare online pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la preţuri diferite în funcţie de categoria aleasă.

Categoria I: 100 lei
Categoria a-II-a: 70 lei
Categoria a-III-a: 40 lei