Acest eveniment a avut loc in data de 27 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, începând cu ora 19:00, în Private Hell Club din Bucureşti va avea loc Dirty Speed Metal Tour cu Violentor, I.A.D. şi alţi artişti ai scenei de metal din România.

Dirty Speed Metal Tour porneşte din Szeged (Ungaria) în data de 24 aprilie, iar momentan turul acoperă locaţii româneşti ca Slatina, Bucuresti şi Cluj-Napoca şi date ca 26, 27, respectiv 28 aprilie.

Program Dirty Speed Metal Tour în Bucureşti

19:00 – doors open
20:00 – Crossbone
20:45 – SoulRage
21:40 – I.A.D.
23:00 – Violentor

Cu două albume la activ şi al treilea în pregătire, adept al exprimării sincere, directe şi dureroase, trupa Violentor este un melanj bine dozat de elemente provenind din cele trei genuri majore care stau la baza oricărei specii de metal extrem şi tradiţional care se respectă: heavy metal, thrash metal si punk.

SoulRage a evoluat de la o simplă trupă de cover-uri la un grup adevărat, caracterizat de influenţe thrash, power şi heavy metal. În anul 2013, trupa se afla deja în studio în vederea editării unui material demo, acesta nefiind decât primul pas în vederea realizării primului album de studio al cărui proces de compoziţie se află în plină desfăşurare.

Având în vedere influenţele puternice de old school thrash metal dar şi cele de hardcore punk, Crossbone se plasează în acea parte a spectrului metalic uşor de asociat cu KillÉm All sau Killing Is My Business. În prezent, trupa pregăteşte un demo cu 6 piese, intitulat „Skate/Mosh/Destroy”.

Grupul I.A.D. (Inbreed, Aborted Divinity ), înfiinţat în Germania în 1999 de către bateristul Erlend Kappl, are la activ un demo şi două EP-uri editate în format profesional şi se pregăteşte de primul full-lenght, menit să vadă lumina laserului de citire în formula românească. I.A.D. practică un black/death metal cinstit, care a evoluat de-a lungul timpului.

Pretul unui bilet de intrare va fi de 25 lei.