Acest eveniment a avut loc in data de 9 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 22:00, Dimension, cel care prin piesa tocmai lansată, „Whip Slap”, este punctul culminant al petrecerilor dnb din toată lumea şi cei care au release-ul dnb de pe primul loc în beatport, Ivy Lab, vin la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul Outlook Festival România Launch Party. Alături de ei îi vom avea pe Sundancer, Sour şi Intriga, cu VLC la visuals.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Outlook Festival 2015

Completează formularul de mai jos până vineri, 8 mai 2015, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii valabile pentru o singură persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Mateescu Doina Gabriela, Alina Niţulescu şi Blebea Andrei Şerban. Felicitări!


Dimension este unul dintre cele mai noi nume care face ravagii în lumea drum and bass. Prezent în scenă de mai bine de trei ani, Dimension şi-a perfecţionat calităţile, având drept mentori nume ca Wilkinson & Cyantific. A intrat în atenţia publicului cu piesa „Stargazer”. Odată cu lansarea compilatiei RAM în toamna lui 2014, şi-a asigurat locul în topul celor mai influenţi producători, lucru pe care îl dovedeşte succesul remixului piesei celor de la Chase and Status sau piesa „Crowd Reaction”. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul Beatport, în timp ce varianta VIP, lansată şase luni mai târziu, a ajuns pe locul doi.

Sound-ul său fresh si energizant face ca piesele sale să fie prezente constant în set-urile lui Chase & Status, Andy C, Sub Focus sau Netsky. La capitolul remixuri a lucrat cu o serie de artişti ca Example, Maverick Sabre şi deadmau5, iar piesele sunt frecvent auzite în emisiunile lui Zane Lowe şi Annie Mac pe BBC Radio 1 şi 1Extra. În această perioadă, petrecerile dnb din toată lumea au ca punct culminant ultima sa piesă, „Whip Slap”.

Ivy Lab este, aşa cum spune şi numele, un laborator în care unele din cele mai prolifice minţi din scena underground de bass şi-au adunat forţele. În 2012 Sabre, Stray şi Halogenix au mers un pas mai departe şi au pus bazele uneia dintre cele mai interesante colaborări de la ora actuală. În primă instanţă au lansat una dintre cele mai frumoase partituri de drum and bass din acel an, „Oblique”.

Cei trei au continuat să lanseze piese care se bucură de sprijinul celor mai populari artişti. În 2014 au lansat „Missing Persons”, un crossover de liquid cu beat-uri active, în care Frank Carter III aduce partea vocală. 2015 a venit cu o nouă lansare, „Twenty Questions”. De ceva timp au început propriul lor podcast, pe numele său Ivy Cast şi au fost invitaţi de marcă la show-ul lui Crissy Criss de pe 1Extra, Rinse FM, Pulse, cât şi la Radio 1.

Biletele în avans pot fi achiziţionate la preţul de 24 lei (disponibile la magazinul Ollie Gang Shop şi URBN Supply CO din Bucureşti), iar la intrare, în seara petrecerii vor costa 30 lei.