Acest eveniment a avut loc in data de 3 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 3 martie 2012, se deschide o nouă locaţie în BucureştiEnergiea, stabiliment de informare şi experiment urban, pe strada Brezoianu nr. 4 la parter.

Fosta tipografie Energiea (anii 1920) îşi (re)deschide porţile. Interiorul, deconstruit şi decorat de către arhitectul Cristian Corvin, rămâne fidel atât finisajelor, cât şi funcţionalităţii din epocă, în spaţiu regăsindu-se prese şi utilaje tipografice vintage.

Energiea este în egală măsură pub şi hub urban, un loc unde vei putea testa o bucătărie contemporană sănătoasă, te vei putea întâlni la o bere cu prietenii, dar şi cu cei mai activi artişti şi performeri, fie ei DJi, artişti plastici, artizani, scriitori sau muzicieni.

Program Deschiderea Energiea

15:00 – Te învăţăm să prepari în jumătate de oră o pâine irlandeză şi poţi deprinde arta sosurilor care nu cer nici foc, nici făină. Şi pentru că orice sărbatoare presupune şi ceva dulce, tot împreună vom coace o tarta cu morcovi şi ciocolată, pentru a ne indulci. Iar pentru o experienţă completă, te initiem în arta sosurilor care nu cer nici foc, nici făină. Vom face sosuri atât pentru pâinea tradiţională cât şi pentru cele dulci. Înscrieri la [email protected]; tel: 0747980154, Nicoleta Maxinoaei. Numar de locuri limitat.

17:00 – Atelier de Printuri ca pe timpuri – o iniţiere în lumea începuturilor advertorialului, în peniţă şi tuş.

20:00 – Creativitatea iese la iveală, decorurile se schimbă pentru a face loc unui spectacol de improvizaţie, alături de cei de la Teatru Forum. Asociaţia Creativ şi A.R.T. Fusion pun în scenă o repetiţie colectivă pentru realitatea cotidiană şi prezintă, prin intermediul unei piese de 15 minute, o temă de actualitate inspirată de schimbarea valorilor şi apariţia unor noi modele în societatea contemporană romanească: „alegerea unei meserii de tineri”, urmând ca mai apoi, chiar voi să urcaţi pe scenă şi să vă implicaţi în desfăşurarea şi reinterpretarea piesei, prin luarea unor decizii ce vor schimba destinul personajelor.

Te aşteaptă o mulţime de alte surprize, printre care şi o sesiune foto inedită. Vino să descoperi cum arată imaginea ta formată numai din litere şi mai apoi participă la o sesiune de artă grafică, lucrări autentice de typography art ce prind viaţă prin condeiul graficianului Daniel Rădulescu.

Noaptea concert Moonlight Breakfast, revelaţia retroelectro din România anului 2011, cu proiecţii marca Les Ateliers Nomad. În plus, Fanas vine cu un uimitor MPC live set şi Bully va încheia seara cu ritmurile lui funky.