Acest eveniment a avut loc in data de 21 Jul 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .

În perioada 19 – 21 iulie 2012, muzica, nisipul, apa şi multe alte activităţi interesante vă aşteaptă  la Sfântu Gheorghe în Delta Dunării, unde are loc a patra ediţie Delta Music Fest. Evenimentul, organizat de Fundaţia Anonimul şi susţinut de Burn Studios şi Beck’s, promite trei zile şi trei nopţi de concerte, mişcare în aer liber, distracţie şi bună dispoziţie.

Ediţia festivalului Delta Music din acest an are un line-up extrem de interesant: Norzeatic şi Khidja, Brother Tzuc, Jo.E, Gojira, Subcarpaţi, Ufe şi Zicu, Limun, Kraak&Smaak. Pe lângă concerte, în cadrul evenimentului se regăsesc o mulţime de alte activităţi: un workshop de storytelling (susţinut de Decât o Revistă), un alt workshop de fotografie, DJ Music School (concurs între DJ debutanţi), întreceri sportive (concurs de caiace, Treasure Hunt pe biciclete), ateliere de confecţionat zmee sau reciclare creativă.

Program Delta Music Fest 2012

Joi, 19 iulie 2012

Brother Tzuc (Groove ON)
Norzeatic şi Khidja

Vineri, 20 iulie 2012

Jo.E (Groove ON)
DJ Music School Finalists
Subcarpaţi
Gojira

Sâmbătă, 21 iulie 2012

Tzuc & Jo.E (Groove ON)
Ufe şi Zicu
Limun
Kraak&Smaak (DJ set)

Cazare Delta Music Fest

Cazarea se poate face în Dolphin Camping sau în complexul de patru stele Green Village. Toţi cei care ajung la Sfântu Gheorghe de joi, 19 iulie beneficiază de campare gratuită în Dolphin Camping, pe toată durata festivalului. În plus, organizatorii pun la dispozitie şi „corturi la cheie”, gata montate, cu izopren şi sac de dormit. Astfel, două persoane pot plăti cazarea pentru trei nopţi de festival cu doar 150 lei.

Intrarea este liberă!