Acest eveniment a avut loc in data de 8 Mar 2024.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 8 martie 2024, la ora 16:00, Delia susține un concert special, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii  la Hard Rock Cafe din București.

Delia este o cunoscută cântăreață, dansatoare și compozitoare din România. Ea și-a început cariera în 1999 cu trupa N&D și a lansat împreună cu aceștia trei albume de succes. În 2003, a decis să își înceapă cariera solo și a avut un succes rapid cu hit-ul „Parfum de fericire”. În 2011, s-a relansat cu piesa „Dale”, care a fost un succes în România și în alte țări europene.

Delia a participat și la emisiuni televizate, cum ar fi „Te cunosc de undeva” și „X Factor”, unde a fost jurat timp de 9 sezoane. În prezent, este jurat în cadrul concursului „iUmor”.

A colaborat cu mai mulți artiști români, printre care The Motans, Carla’s Dreams, Kaira, Speak și Marius Moga. În 2015, a lansat albumul „Pe aripi de vânt”, care a fost un mare succes.

În 2018, Delia a susținut un turneu național numit „Acadelia”, care a avut un mare succes de public, inclusiv la cele trei zile de spectacole de la Sala Palatului din București, la care au participat 12.000 de oameni.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din București

Biletele de la concertele Deliei de la Hard Rock Cafe din București, de pe 8 martie 2024, pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

– 290 de lei,  VIP, cu loc la masa, în fața scenei
– 169 de lei, Acces General, cu loc la masă în sală

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele prețuri:

– 310 de lei, VIP, cu loc la masă, în fața scenei
– 190 de lei, Acces General, cu loc la masă în sal

Concertele Deliei de la Hard Rock Cafe din București sunt organizate de Bestmusic Live Concerts.