Acest eveniment a avut loc in data de 8 Mar 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 8 martie 2023, la ora 16:00 și de la ora 21:00, Delia susține două concerte speciale, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – Mulțumesc, iubită mamă! – la Hard Rock Cafe din București.

Delia este o cunoscută cântăreață, dansatoare și compozitoare din România. Ea și-a început cariera în 1999 cu trupa N&D și a lansat împreună cu aceștia trei albume de succes. În 2003, a decis să își înceapă cariera solo și a avut un succes rapid cu hit-ul „Parfum de fericire”. În 2011, s-a relansat cu piesa „Dale”, care a fost un succes în România și în alte țări europene.

Delia a participat și la emisiuni televizate, cum ar fi „Te cunosc de undeva” și „X Factor”, unde a fost jurat timp de 9 sezoane. În prezent, este jurat în cadrul concursului „iUmor”.

A colaborat cu mai mulți artiști români, printre care The Motans, Carla’s Dreams, Kaira, Speak și Marius Moga. În 2015, a lansat albumul „Pe aripi de vânt”, care a fost un mare succes.

În 2018, Delia a susținut un turneu național numit „Acadelia”, care a avut un mare succes de public, inclusiv la cele trei zile de spectacole de la Sala Palatului din București, la care au participat 12.000 de oameni.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din București

Biletele de la concertele Deliei de la Hard Rock Cafe din București, de pe 8 martie 2023, pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Concert ora 16:00
– 270 de lei, cu loc VIP în fața scenei
– 190 de lei, cu loc la masă, în sală, sau fără loc, în picioare

Concert ora 21:00
– 199 de lei, cu loc la masă, în sală
– 109 de lei, fara loc, în fața scenei

Concertele Deliei de la Hard Rock Cafe din București sunt organizate de Bestmusic Live Concerts.