Iarna lui 2005 a fost una agitată pentru El Comandante, care s-a înarmat cu multă bună dispoziţie şi a pornit la atac pe piaţa cluburilor, propunându-şi să cucerească usor, dar sigur, teritorii din Bucureşti, cât şi din Constanţa.

Dacă întreaga poveste a început la malul marii, El Comandante a devenit în scurt timp unul dintre liderii de temut de către competiţia din Bucureşti, unde în prezent sunt 3 cluburi care strâng laolaltă soldaţi ce militează pentru muzică bună: El Grande Comandante, El Comandante Junior şi El Dictador, la care se adaugă El Comandante din Constanţa şi din Năvodari.

Cu o expansiune nemaîntâlnită şi cu un playlist dotat cu hituri nemuritoare, El Comandante îşi îndeamnă de zece ani oamenii la distracţie până în zori.

Afis principal

Şi cum toamna se numără luptele nonconformiste, dedicate oamenilor liberi şi expansivi, El Comandante îşi invită susţinătorii să se dezlănţuie în lunile octombrie şi noiembrie la evenimentele tematice din toate cele cinci cluburi.

După cum îi spune şi numele, El Grande Comandante şi-a format în cei opt ani de existenţă cea mai mare armată, dotată cu distracţie şi muzică bună începând de miercuri până duminică.

El Comandante Junior, fratele mai mic, nu se lasă mai prejos, mai ales că e situat în buricul târgului şi atrage sute de străini curioşi să simtă pe propria piele cum e să duci o bătălie românească, fiind atacat cu multe shot-uri.

Din urma vine grăbit şi însetat El Dictador, care este de altfel şi singurul club muzeu dedicat dictaturii, unde decorul sumbru atrage parcă şi mai mult oamenii să păşească dincolo de uşile metalice.

El Comandante din Constanţa, cunoscut pentru sentimentul de libertate pe care îl oferă, cucereşte inimile celor care îşi doresc să petreacă până la rasarit.

Bătaliile viitoare se lasă cu tombole şi premii surpriză, cât şi cu nenumărate oferte, care vor fi anunţate pe paginile de Facebook ale cluburilor: El Comandante GrandeEl Comandante JuniorEl Dictador, El Comandante Constanţa.