David Guetta revine în România pentru un show ce va avea loc în cadrul Timeshift Bucharest Dance Music Festival, în perioada 20-23 iulie 2017, la Romexpo din Bucureşti. Festivalul va avea amenajate patru scene și promite un line-up cu peste o sută de DJ. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Timeshift Bucharest Dance Music Festival marchează revenirea în țară a unuia dintre cei mai apreciați DJ internaționali, David Guetta. Artistul de origine franceză activează în industria muzicală de mai bine de trei decenii, de când mixa în cluburile din Paris. În 2001, alături de Joachim Garraud, fondează Gum Production și lansează primul single, „Just A Little More Love”, și albumul cu același nume, în 2002. În 2004 iese cel de-al doilea album al său, „Guetta Blaster”, ce cuprinde single-uri ca „Money”, „Stay” şi „The World Is Mine”.

Succesul internațional îl atinge în 2009, cu albumul „One Love”, ce include single-urile „When Love Takes Over”, „Gettin’ Over You”, „Sexy Bitch” şi „Memories”. Următorul album, „Nothing But The Beat”, îl lansează în 2011, cu noi hituri ce urmau să devină cunoscute în întreaga lume, „Where Them Girls At”, „Little Bad Girl”, „Without You”, „Titanium” şi „Turn Me On”.

De-a lungul carierei sale, Guetta a vândut peste nouă milioane de albume şi 30 de milioane de single-uri în întreaga lume. În 2011, artisul a fost votat DJ-ul numărul 1 în topul preferinţelor fanilor „DJ Mag Top 100 DJs”, iar single-ul său, „When Love Takes Over”, a fost numit de Billboard, în 2013, cea mai de succes colaborare dance-pop a tuturor timpurilor.

Bilete Timeshift Bucharest Dance Music Festival 2017

Biletele pentru Timeshift Bucharest Dance Music Festival, ce va avea loc între 20 și 23 iulie 2017, la Romexpo din București, sunt disponibile online pe site-ul www.myticket.ro, la preţul special de Early Bird, de 125 lei (plus taxe).