După anunţarea primelor confirmări la festivalul ARTMania de anul acesta (Kamelot,The Sisters of Mercy,Sirenia şi Serj Tankian), astăzi organizatorii au anunţat prezenţa trupei Dark Tranquillity la festivalul de la Sibiu.

Dark Tranquillity sunt la prima prezenţă în România și sunt cunoscuți ca pionieri ai stilului “melodeath”. Serj Tankian, Dark Tranquillity și Sirenia vor urca pe scena din Piața Mare sâmbătă, 14 august 2010.

Muzica suedezilor de la Dark Tranquillity oferă o experiență intensă, puternic marcată de rădăcinile lor scandinave. Dark Tranquillity propune o muzică elevată în stilul lor personal, rafinat până la forma actuală în peste 20 de ani de carieră cu nouă albume și extrem de multă muzică produsă.

Suedezii au confirmat prezența la ARTmania Festival 2010 dintr-un turneu intens în America centrală și de nord. 30 de concerte programate în Statele Unite, Canada, Mexic, Columbia, Venezuela, Peru, Chile, Argentina, Uruguai și Brazilia sunt în desfășurare. În lunile de festival, Dark Tranquillity sunt așteptați la Metaltown în Suedia, la Summer Breeze Festival în Germania și la ARTmania Festival în România.

ARTmania Festival 2010 prezintă șase concerte importante în Piața Mare în zilele de vineri și sâmbătă, dar și evenimente alternative în weekendul 13-15 august unde publicul are acces în baza biletelor sau abonamentelor valabile pentru Piața Mare. Biletele și abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Preţuri bilete ARTMania în funcţie de perioada de achiziţie:

În perioada 1-31 mai 80 RON pe zi și 140 RON pentru abonamente.
În perioada 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi și 160 pentru abonamente.
În perioada 13-15 august: 110 RON pe zi și 180 RON pentru abonamente.

Festivalul ARTMania este co-finanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.