Acest eveniment a avut loc in data de 31 Aug 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 31 august 2012, Daniel Bortz şi Trickski vor mixa în cadrul evenimentului organizat la Nusco Tower din Bucureşti. Alături de ei, la butoane se va afla şi Search Dip.

Germanul Daniel Bortz este activ pe scena muzicii electronice de mai bine de 13 ani, rafinându-şi sunetul cu influenţe house, elemente digitale ale muzicii dance, cu o bogată doză de eclectism şi cu acel strop de energie ce îl caracterizează. Fie că este vorba despre New Wave-ul anilor ’80, despre hip hop-ul de pe West Coast, de mania Disco sau Dance, Bortz reuseşte să aducă totul sub aceeaşi umbrelă, într-un univers foarte personal de sunete şi emoţii.

Trickski înseamnă Yannick Labbé şi Daniel Becker, doi DJ şi producători, care, în anul 2005 sub acest proiect au cucerit lumea cu un sound pe cât de original, pe atât de plin de suflet şi muzicalitate. Mixul de influente Jazz şi îmbinarea de Slow House, Disco, Soul şi Techno i-a transformat în adevăraţi vizionari şi au câştigat aclamări din partea unor artişti precum Carl Craig, Gilles Peterson, DJ Hell sau Peter Kruder.

Biletele la acest eveniment se pot achiziţiona prin reţeaua magazinelor Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas) cât şi online pe www.eventim.ro