B’ESTFEST 2011 îşi doreşte anul acesta să ofere o experienţă pe care doar un eveniment desfăşurat în afara oraşului o poate oferi. Pentru a ajunge la B’ESTFEST Park există mai multe variante pe care vi le prezentăm mai jos.

Află care sunt artiştii ce vor concerta la B’ESTFEST 2011!

Linie Specială B’ESTFEST

Cei care vor fi prezenţi la ediţia din acest an a festivalului B’ESTFEST şi aleg să folosească transportul în comun vor putea utiliza liniile speciale de autobuz puse la dispoziţie de RATB. Linia de transport va funcţiona tur şi retur, pe traseul: Piaţa Charles de Gaulle (lângă staţia de metrou Aviatorilor), cu oprire şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B’ESTFEST Park.

Program Linia Specială B’ESTFEST

  • Piaţa Charles de Gaulle – B’ESTFEST Park
    – vineri, 16:00 – 22:00, autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 15 minute
    – sâmbătă – duminică, 12:00 – 22:00, autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 15 minute
    – zilnic, 22:00 – 02:00, autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 60 minute
  • B’ESTFEST Park – Piaţa Charles de Gaulle
    în functie de fluxul de spectatori, autobuzele vor circula la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 04:00.

Maxi-taxi 445

Publicul va avea la dispoziţie şi linia de maxi-taxi 445, cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la Staţia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute, iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere a festivalului, microbuzul fiind disponibil şi pe timp de noapte.

Transport cu bicicleta

Cei care vor să abordeze o atitudine eco sau pur şi simplu îşi doresc să facă mai multă mişcare îşi pot închiria biciclete. Închirirea se face de la spaţiul special amenajat în apropierea staţiei de Metrou Pipera.

Transport cu maşina personală

  • Dinspre Piaţa Presei LibereTraseu 1: Piaţa Presei Libere > Şos. Bucureşti-Ploieşti> Str. Jandarmeriei > Aleea Privighetorilor > Str. Erou Iancu Nicolae > Bd. Pipera-Tunari > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK

    Traseu 2: Piaţa Presei Libere > Şos. Bucureşti-Ploieşti > Şos de Centură > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK

  • Dinspre Metrou PiperaMetrou Pipera > Bd. Dimitrie Pompei > Şos. Petricani > Şos. de Centură > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK
  • Dinspre Ploieşti/Aeroport OtopeniTraseu 1: DN1 > Intoarcere le pod centura spre Ploieşti > Str. 23 August > Str. 1 Decembrie > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK

    Traseu 2: DN1 > Şos. de Centură > Calea Bucureşti > Str. Ştefan cel Mare > B’ESTFEST PARK

Cei care vor merge la B’ESTFEST 2011 cu maşina personală vor avea la dispoziţie o parcare gratuită în cadrul B’ESTFEST Park.

Transport taxi

Pentru cei care nu sunt din Bucureşti recomandăm alegerea taxiurilor autorizate, în general tariful fiind de 1,39 lei/km. Câteva companii de taxi: www.speedtaxi.rowww.taxi2000.rowww.autocobalcescu.ro/taxiwww.meridiantaxi.ro.

Notă: Informaţiilor legate de modalităţile de transport către festival, mai puţin cele legate de transportul cu taxiul, sunt oferite de către organizatori. Nu ne asumăm nicio responsabilitate faţă de acestea.