Acest eveniment a avut loc in data de 22 Dec 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 22 decembrie 2018, de la ora 21:00, familiile Culese din Cartier și anume Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Celula de Criză, Fantome, Basska, Hanu’ și Frații Grime se adună în Club Quantic din Bucureşti pentru un Showcase Caritabil. 

Familiile Culese din Cartier fac apel către fani să li se alăture la fapte bune într-un concert caritabil. Artiștii vor să ajute niște suflete care sunt încercate de viață și doresc să le ofere fericire.

Asociațiile către care se pot dona sunt prezentate mai jos:

  • Un Crăciun fericit pentru copii mai puțin fericiți

Asociația „Vocea Copiilor Abandonați”, prin programul centrului EDFORSO – Educație, Formare, Societate, are în grija sa, de 4 ani, 10 familii din comuna Coșoba, județul Giurgiu. Sunt copii care provin din familii cu o situație financiară precară, cu posibilități sub limita necesarului zilnic, dar care fac eforturi să nu-și despartă copii de casa lor.

  • Asociația Națională a Hemofilicilor din România

Asociația Națională a Hemofilicilor din România este o persoană juridică română de drept privat, ce a fost înființată cu scopul de a promova și proteja interesele comune ale bolnavilor de hemofilie și de maladia Von Willebrand. ANHR încearcă să fie un sprijin pentru persoanele cu hemofilie, aducând un suport tehnic și moral pacienților și familiilor confruntate cu această patologie. Scopul este ca persoanele cu hemofilie să ajungă la un echilibru între viața și controlul optim al bolii sale.

  • Proiectul „PAȘI CĂTRE VIAȚĂ”, ce aparține asociației Beneva

Asociația Beneva este o organizație non-guvernamentală ce are ca scop dezvoltarea de proiecte cultural-social-educaționale care să genereze un efect pozitiv, în comunitate și schimbare socială.

Bilete Culese din Cartier – Showcase Caritabil în Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru showcase-ul caritabil Culese din Cartier, din Club Quantic din Bucureşti de pe 22 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet dar și online de pe www.iabilet.ro, în funcție de suma donată.

Categorie Preţ
Categoria 1 100 lei bilete
Categoria 2 50 lei bilete
Categoria 3 30 lei bilete

Concertul Culese din Cartier în Club Quantic din Bucureşti este organizat de către The Fresh.