Acest eveniment a avut loc in data de 27 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, începând cu ora 22:00, Club Goblin din Bucureşti vă invită la petrecerea Critical Damage.

Line up: Jahmmi Youth, Selector Lazy Face, DJ Limun, Snow, DJ Undoo, One Lion, MC Agent.

Jahmmi Youth & Selector Lazy Face se pregătesc pentru cel mai bun set de muzică jamaicană adus în România. Sub numele de Reggae is good for you, Jahmmi Youth & Selector Lazy Face își unesc forţele pentru a încinge ringul de dans. Combinând DJ set şi live act, cei doi iubitori de muzică reggae, nu vor lăsa publicul să stea.

DJ Snow este un pionier al drum&bass-ului în România. În cei peste 12 ani de activitate a împărţit scena cu nume mari ale drum&bass-ului şi muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix, Noisia şi alţii.

În cei aproape 4 ani de activitate, Vlad Sfichi cunoscut ca şi One Lion a realizat un album şi un EP, materiale care au ajuns bine cunoscute pe scena underground de reggae din ţară. Printre piesele cele mai apreciate se numără: „Nu te lupta cu Babilonia” sau „If You”.

MC Agent activează în scena de muzică electronică românească din anul 2003. Pe lângă mc-ing este şi promoter şi a apărut pe scenă la microfon alături de nume ca Ed Rush, Optical, Audio, Camo&Crooked, Noisia, Original Sin şi mulţi alţii.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei până la ora 23:00 şi 15 lei după ora 00:00.