Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, două dintre numele cu greutate din istoria Iris vor susţine o serie de concerte împreună în perioada următoare. Cei doi vor fi acompaniaţi în concertele de la Craiova, în Piaţa Mihai Viteazu (31 mai 2013), şi Bucureşti, în Route 66 (1 iunie 2013), de Anders Diephuis şi Ken Sundberg, doi muzicieni suedezi.

Reîntâlnirea muzicală dintre celebrii muzicieni români s-a produs la insistenţele Fundaţiei Phoenix. Chiar dacă Nuţu Olteanu s-a stabilit în Suedia în anii ’90, el a revenit de mai multe ori în ţară ca şi „guest musician” în show-urile unor vechi colaboratori, Holograf. Aşa că, la invitaţia de a participa alături de Cristi Minculescu la o serie de concerte speciale, Nuţu Olteanu a răspuns afirmativ.

Repetiţiile pentru concertele ce vor avea loc în perioada următoare au început deja, urmând ca şi alte concerte să fie anunţate în curând. Setlist-ul show-urilor va cuprinde reinterpretări ale pieselor Iris, preluări din rockul mondial, dar şi două compoziţii noi.

Accesul pentru concertul de la Craiova va fi liber. Pentru concertul ce va avea loc pe 1 iunie 2013 în Route 66, din Bucureşti, preţul unui bilet va fi de 50 lei. Biletele pot fi achiziţionate de pe www.bilete.ro.