În perioada 18 septembrie – 15 octombrie 2015, Cristi Minculescu şi Iris pleacă în turneul naţional „Din nou împreună”, totul încheindu-se cu show la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 15 octombrie.

INTERVIU: Cristi Minculescu – „Suporterii noştri au fost mai tari şi mai hotărâţi ca noi, aşa că iată-ne «Din nou împreună», datorită lor”

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultătorilor de radio, 18 albume care au creat istorie în muzica românească adunând milioane de fani, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, „Din nou împreună”, prin 13 oraşe din ţară, plus un concert la Chişinău.

Hituri memorabile precum „Baby”, „Trenul fără naş”, „Să nu crezi nimic”, „De vei pleca”, pe lângă alte cântece de suflet marca Iris, vor fi din nou aduse pe buzele fanilor din întreaga ţară.

Legat de turneul „Din nou împreună”, Cristi Minculescu declară: „E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesionişti desăvârşiţi cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreţinută numai de voi! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi şi mai noi… şi recunoştinţa noastră”.

Program turneu Cristi Minculescu şi Iris – „Din nou împreună”

Oraş Data Locaţie Bilete
Piteşti  18 septembrie Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
Timişoara  20 septembrie Sala Capitol cumpără bilete
Craiova 21 septembrie Teatrul „Marin Sorescu" cumpără bilete
Chişinau  23 septembrie Filarmonica cumpără bilete
Cluj-Napoca  26 septembrie Casa de Cultură a Studenţilor cumpără bilete
Suceava  28 septembrie Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
Iaşi  29 septembrie Casa de Cultură a Studenţilor cumpără bilete
Bacău  30 septembrie Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
Galaţi 1 octombrie Teatrul Muzical „Nae Leonard" cumpără bilete
Buzău  2 octombrie Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
Braşov  3 octombrie Sala Patria cumpără bilete
Ploieşti  4 octombrie Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
Constanţa 12 octombrie Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
Bucureşti 15 octombrie Sala Polivalentă cumpără bilete

Biletele pentru concertele Cristi Minculescu şi Iris din cadrul turneului naţional „Din nou împreună” pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă şi localitatea concertului. Preţurile biletelor încep de la 40 lei.