Acest eveniment a avut loc in data de 27 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 27 iunie 2014, de la 17:00, Control Day Out revine în forţă – de data aceasta într-o zonă verde, mai exact la Verde Stop Arena (fosta Zone Arena). A treia ediţie a evenimentului promite show-uri live de excepţie, cu artişti străini precum: Tricky (UK), Chinawoman (CA), When Saints Go Machine (DK), dar şi cântăreţi autohtoni ca Alexandrina şi Fine It`s Pink.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Control Day Out 3 la Verde Stop Arena

Completează formularul de mai jos până joi, 26 iunie 2014, ora 14:00 şi poţi câştiga invitaţia pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătoarea este Raluca Mândroiu. Felicitări!


Artistul britanic Tricky revine în România, aflându-se în turneu de promoare a celui mai recent album al său, „False Idols”. Pe numele său adevărat Adrian Thaws, el a fost remarcat în 1991, prin colaborarea cu Massive Attack. Însă abia în 1995 lansează primul album solo, „Maxinquaye”, disc nominalizat la Mercury Prize şi votat „albumul anului” de NME. Au urmat nu mai puţin de nouă albume de studio, prin care Tricky a făcut eforturi să se distanţeze de Maxinquaye şi de imaginea pe care i-a conferit-o presa.

Născută în Chişinău, Alexandrina Hristov a atras atenţia publicului românesc odată cu lansarea primului album, „On de lut” (2009). Deschiderea către diverse genuri muzicale a făcut ca piesele ei să fie remixate de artişti de pe scena electronică locală, precum Silent Strike, Secuem, Matze sau Dan Handrabur. Aşteptat de fani de aproape cinci ani, noul material discografic intitulat „Flori de Spin” este un album produs 100% de ea.

Trupa When Saints Go Machine a atras atenţia criticilor muzicali în 2011, atunci când au lansat albumul de debut „Konkylie”. Cei patru artişti din Copenhaga creează muzică cu un mix complicat de influenţe: dance, post-punk, dar şi o doză de pop autentic. Rezultatul – un sound care, deşi comparat adesea cu The Knife sau Caribou, este unic. Cei patru artişti din Copenhaga creează muzică cu un mix complicat de influenţe: dance, post-punk, dar şi o doză de pop autentic. Rezultatul – un sound care, deşi comparat adesea cu The Knife sau Caribou, este unic.

Chinawoman revine la Bucureşti în plin turneu de promovare a noului album „Let’s Part in Style”, după ce în 2012 a umplut până la refuz sala de concerte a clubului Control. Materialul discografic este al treilea album de studio al artistei canadiene cu origini ruse. Ea reuşeşte să surprindă prin temele alese şi nota tragi-comică din piesele sale, neîncetând însă a fi comparată cu Leonard Cohen, Tanita Tikaram sau Alla Pugacheva. Cu toate acestea, timbrul inconfundabil al artistei nu poate fi regăsit în vocea niciunuia dintre artiştii menţionaţi.

Ieşenii Fine, it’s Pink şi-au început călătoria muzicală la începutul anului 2013. Primele live-uri au fost sesiuni de cover-uri ce împleteau muzica lor preferată cu căutarea unui sound propriu. Puternic influenţaţi de Sigur Ros, Pink Floyd, Alt J și Radiohead, sound-ul FIP a început să prindă culoare, concretizându-se într-un melanj care împleteşte natural tonalitățile post-rock, trip-hop şi electronic.

https://www.youtube.com/watch?v=V9LXZmJV0u0

Bilete Control Day Out 2014

Biletele pentru Control Day Out, care va avea loc pe 27 iunie 2014 la Verde Stop (fost Zone Arena) din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Categorie bilete Până pe 18 mai 19 mai- 26 iunie 27 iunie
Acces general 75 lei 100 lei 130 lei cumpără bilete

La evenimentul organizat de Club Control nu va fi permis accesul persoanelor sub 18 ani.