Se întâmplă să stai acasă și nu poți ajunge la concertele tale favorite? Te numeri printre cei s-au izolat la domiciliu ca măsură de prevenție? Ți-ai cumpărat bilete la concertele care acum sunt amânate din cauza pandemiei? Nu-i nicio problemă. Ai scăpat de documente care nu sunt necesare pentru că acum poți viziona online o mulțime de concerte și evenimente live. O serie de muzicieni sunt gata să susțină concerte care sunt disponibile prin live streaming pentru că, nu-i așa, “the show must go on”!

Muzică pentru toate gusturile

Filarmonica din Berlin a pregătit o stagiune pe care o va susține live, cu sala goală. Dacă îți place muzica clasică atunci nu trebuie decât să te înregistrezi pe site și să soliciți un voucher de acces. În plus, te poți bucura de o serie de concerte înregistrare în stagiunile anterioare. Orchestra Filarmonica din Londra a adoptat același sistem pentru cei interesați de muzica de calitate.

Dacă te numeri printre fanii jazz-ului, pe 24 martie beneficiezi de un concert live streaming Jazz Ensemble. Pe data de 27 martie o să poți asculta prin streaming live Men’s Chorus. O zi mi târziu, pe 28 martie, Evening of Percussion îți oferă acces la piese ale celor de la Panoramic Steel, BYU Percussion Ensemble și Gamelan Bintang Wahyu.

Pe 31 martie beneficiezi de o sesiune specială Symphony Orchestra, iar pe 1 aprilie este concert Synthesis. Spectacolul „Bon Voyage for Scandinavia” îți este oferit pe 3 aprilie de Orchestra de Camera. Symphonic Band le oferă melomanilor de pretutindeni „Sound Infusions” pe data de 7 aprilie. Spectacolul se anunță a fi un regal de muzică pop, rock, latino, jazz și alte stiluri.

Pe 5 aprilie, Jake Smith (White Buffalo) își așteaptă fanii pentru un concert unicat. Aceștia vor avea ocazia să asculte în premieră melodii de pe viitorul său album „On the Widow’s Walk”. Lansarea oficială a albumului va fi pe 17 aprilie.

Orchestra Filarmonica BYU îți oferă concertul de final de stagiune pe 10 aprilie. În repertoriu se regăsesc fragmente din Francesa de Rimini (Ceaikovski) și Enigma Variations (Edward Elgar). În data de 11 aprilie este rândul Wind Symphony să îți încânte auzul prin live streaming. Evenimentele sunt disponibile pe music.byu.edu.

Dacă îți dorești să vizionezi sau să revezi concertele live ale diverșilor artiști există o multitudine de modalități. Google, Amazon Prime, Nugs.Tv, Stageit.com sau canalele de live streaming sunt la dispoziția ta. În plus, pentru a beneficia de o experiență și mai intensă, poți viziona aceste concerte cu ochelarii VR. Mai ales că, acum poți obține bani împrumut mult mai ușor cu ajutorul Credit247 (online și fără să pleci de acasă). În acest mod, poți să ai parte de cele mai captivante experiențe muzicale în confortul locuinței tale.

În plus, pregătirile pentru marile evenimente muzicale ale anului (Untold și Neversea) sunt în derulare. Poți să mergi să vezi live concertele sau o poți face online, prin serviciul de live streaming (organizatorii Untold iau în calcul și această posibilitate). Chiar dacă stai acasă, muzica live de calitate îți este mereu aproape!

Citeşte despre: