Sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 17:00 şi de la ora 20:00, Ştefan Bănică susţine concertele „Te iubesc, femeie!” la Sala Radio din Bucureşti.

Celebrul cântăreţ de rock’n’roll sărbătoreşte femeia, pentru al şaptelea an consecutiv, prin două concerte acustice, „Te iubesc, femeie!”, pregătite în special pentru reprezentantele sexului frumos. Încă din 2011, Ştefan Bănică le dedică tuturor fanelor sale cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Artistul va încânta publicul atât cu piese mai vechi cât şi cu cele mai noi melodii de dragoste.

Tiparul acestui concert este special, ca şi ocazia, deoarece muzica va fi reinterpretată în variantă acustică. Acordurile de chitară vor aduce un sunet mai cald tuturor pieselor şi vor crea o atmosferă intimă. De asemenea, din cadrul spectacolelor, nu vor lipsi nici surprizile şi nici invitaţii speciali. Artistul a mărturisit că va susţine două concerte de suflet cu momente inedite, pline de emoţie şi bucurie.

„Concertele «Te iubesc, femeie!» reprezintă cadoul meu special pentru doamne şi domnişoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu. Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în manieră acustică şi de a obţine un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă”, a declarat Ştefan Bănică.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, cariera sa, care se întinde pe o perioadă de peste 25 de ani, cuprinzând realizări marcante în muzică, teatru, film şi televiziune. Debutul său artistic a avut loc în 1984, când a interpretat rolul Guriţă, în serialul „Eroii nu au vârstă”, în regia lui Mihai Constantinescu, însă adevărată sa afirmare în lumea filmului a venit odată cu rolul Mihai din filmul „Liceeni”, în 1986.

Ştefan Bănică este unul dintre artiştii valoroşi ai României, având o carieră fructuoasă şi în domeniul muzical. Multe dintre melodiile pe care le-a lansat au devenit hituri şi au fost difuzate pe toate canalele media. Printre acestea se numără „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Te iubesc, femeie”, „Veta”, „Toată lumea dansează”, „Cum am ajuns să te iubesc” şi „S-o facem lată”.

A susţinut mii de concerte în toată ţara, iar din 2002 nu a lipsit în niciun an de pe scena Sălii Palatului, unde susţine deja celebrele sale show-uri de Crăciun, cu casa închisă. De asemenea, Ştefan Bănică susţine, începând din 2010, concertele acustice „Te iubesc, femeie!”.

Bilete Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!” la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertele „Te iubesc, femeie!” de la Sala Radio din Bucureşti, de pe 4 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 100 de lei.

Categorie Preţ
Categorie VIP 100 lei cumpără bilete