Vineri, 28 iunie 2019, de la ora 17:00, Nicky Jam, Rae Sremmurd, Khea şi Karol G vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti, într-un eveniment prezentat de El Carrusel Festival.

Cele 3 concerte ar fi trebuit să facă parte din programul celei de-a doua ediţii a festivalului El Carrusel, ce a fost programat între 27 şi 30 iunie 2019, la Romexpo din Bucureşti. Dar, din cauza programului încărcat cu evenimente estivale, organizatorii au decis, în primă fază, să reprogrameze festivalul pentru vara anului 2020, dar la cererea publicului, au hotărât să mute concertele Nicky Jam, Rae Sremmurd şi Karol G, la Arenele Romane pe 28 iunie 2019.

CONCURS: Invitaţii Nicky Jam, Rae Sremmurd şi Karol G

Completează formularul de mai jos până vineri, 28 iunie 2019, ora 12:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Bogdan Andrei şi Adriana Toader. Felicitări!


Nicky Jam este unul dintre cei mai de referinţă artişti de muzică raggaeton ai lumii, cu colaborări cu artişti precum Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki şi Ozuna, dar şi câştigător al premiului Grammy (2015), pentru cea mai bună performanţă urbană. În 2018, a fost invitat să cânte la Cupa Mondială la Fotbal, alături de prietenul său, Will Smith.

Rae Sremmurd este o trupa trap, formată din fratii Swae Lee şi Slim Jxmmi. Duo-ul a debutat în 2014 cu piesa „No Flex Zone” şi de atunci au lansat hit-uri constante, de la „No Type”, la viralul „Up Like Trump”. Hitul care i-a propulsat pe primul loc în Billboard 100 a fost „Black Beatles”, în mare parte datorită trendului cu „Mannequin Challenge”, unde a rulat aceasta piesa.

Karol G este printre cele mai emblematice artiste latino, câştigătoare a unui premiu Latin Grammy, cunoscută pentru hit-urile „Ahora Me Llama”, „Mi Cama” şi colaborarile la „Dame tu cosita” feat. Pitbull, „Hello” feat. Ozuna, „Calypso” (Remix) feat. Luis Fonsi sau „Creeme” feat. Maluma.

Bilete Nicky Jam, Rae Sremmurd şi Karol G la Arenele Romane

Biletele pentru concertele Nicky Jam, Rae Sremmurd şi Karol G la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 28 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim dar şi online pe www.eventim.ro la umătoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Acces General 99 lei bilete
Golden Circle 169 lei bilete

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.