Cele două concerte pe care trupa americană Manowar trebuia să le susţină în România, pe 19 februarie 2016 la Cluj-Napoca, respectiv 21 februarie la Bucureşti, au fost anulate. Informaţia a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a trupei

Ca urmare a anunţului făcut de către trupă, Project Events, organizatorul celor două concerte ale trupei Manowar în România, a trimis un comunicat de presă cu privire la decizia managementului trupei de a anula evenimentele.

„Decizia anulării celor două evenimente aparţine managementului trupei Manowar.

În momentul în care am stabilit să organizăm cele două concerte cu Manowar am decis împreună cu managementul formaţiei să parafăm câte un contract diferit, cu clauze şi termene de plată diferite pentru fiecare eveniment în parte.

Pentru concertul din Bucureşti, programat pentru 21 februarie 2016 la Romexpo, într-adevăr numărul de bilete vândut era foarte mic, iar predicţiile de vânzare făcute la mijlocul săptămânii trecute erau destul de sumbre faţă de costurile foarte mari pe care le implică producţia acestui eveniment, astfel că anularea evenimentului a fost iminentă.

Pentru concertul din Cluj, programat pentru 19 februarie 2016 la Sala Polivalentă, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru acest eveniment, numărul de bilete vândute era considerabil mai mare, primul termen contractual de plată era la începutul lunii ianuarie 2016, dar cu toate acestea concertul a fost anulat! Din păcate, nu am mai reuşit să luăm legătura cu cei din management pentru a vedea exact de ce au luat decizia de a anula şi acest concert.
Ne cerem scuze pe această cale tuturor celor care au cumpărat bilete pentru cele două concerte.”

Romanian Concerts Officially CancelledIt is with much regret that we must report that our previously announced…

Posted by MANOWAR on Friday, October 16, 2015

Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cei care au achiziţionat bilete sunt rugaţi să se adreseze site-ului sau să meargă la punctul de vânzare de la care acesta a fost achiziţionat. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei ce şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este: 20 octombrie 2015 – 20 decembrie 2015.

Project Events este unul dintre principalii organizatori de evenimente de la noi din ţară, având până în prezent peste 60 de concerte în portofoliu: Scorpions, Andrea Bocelli, Jose Carreras, Julio Iglesias, Lara Fabian, Toto Cutugno, Joe Cocker dar şi festivalul OST FEST din 2012 la care headlinerul uneia dintre zile a fost chiar Manowar. La acest festival au mai participat Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Dimmu Borgir, Europe sau Lake of Tears.