Vineri şi sâmbătă, pe 18 şi 19 noiembrie 2019, Lara Fabian susţine două concerte la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului internaţional „50 World Tour”, care promovează noul său album, „Papillon” (2019). Horia Brenciu va fi invitatul special în cadrul ambelor concerte şi va susţine un duet alături de Lara Fabian.

Pe lângă lansarea noului său material de discografic, artista sărbătoreşte şi alte două evenimente importante din viaţa sa, în cadrul acestui turneu: vârsta de 50 de ani, dar şi 30 de ani de carieră muzicală. Cântăreaţa promite un spectacol plin de surprize, în care va interpreta noile sale piese, pline de mesaje şi emoţie, dar şi hituri care au consacrat-o de-a lungul timpului.

„Sensul vieţii mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnaţi atât de mult pentru mine şi cred că şi eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil”, a declarat cântăreaţa în timpul primului său concert în România.

Lara Fabian s-a lansat pe piaţa muzicală începând cu 1986 şi a devenit cunoscută la nivel internaţional după participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”. Debutul său discograpic s-a numit simplu „Lara Fabian” şi i-a deschis drumul către o carieră plină de succes. De la debutul său, artista a rămas fidelă limbii sale materne, iar dovada cea mai mare este celebrul său hit „Je T’aime”, care a avut un succes internaţional incredibil.

Cariera sa a căpătat o ascensiune continuă odată cu lansarea celui de-al doilea album care i-a purtat numele „Lara Fabian” (1999), pe care au fost incluse şi hiturile „Adagio” şi „I Will Love Again”. Până în prezent, cântăreaţa a lansat 14 materiale de studio şi 4 albume live. De-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu nume mari din industria muzicală internaţională, precum: Michael Bolton, Laura Pausini, Josh Groban şi Mustafa Ceceli.

Bilete Lara Fabian la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Lara Fabian de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 şi 19 noiembrie pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 500 lei bilete
Categoria Premium 415 lei bilete
Categoria I 325 lei bilete
Categoria II 265 lei bilete
Categoria III 200 lei SOLD OUT

Concertele Lara Fabian de la Sala Palatului din București sunt organizate de International Creative Talent Agency.