Acest eveniment a avut loc in data de 8 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , , , din , , , .

Pe 2, 4, 6 şi 8 martie 2014, BZN va susţine patru concerte în România, în următoarele oraşe: Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca şi Bacău. Jann şi Anny se reîntorc în România în luna „mărţişorului” pentru un turneu naţional.

Primul concert din acest mic turneu va fi susţinut la Sala Sporturilor din Oradea, pe 2 martie, la ora 19:00. BZN îşi aşteaptă fanii cu melodii celebre ce au ocupat cele mai înalte poziţii ale topurilor internaţionale, ca „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”, „El Condor Pasa”, „Mariana” sau „Che Sera”.

Din Oradea, Band Zonder Naam – „Trupa fără nume”, pe scurt BZN, se va muta în Timişoara, pe 4 martie. Începând cu ora 19:30, fanii timişoreni sunt aşteptaţi la Filarmonica Banatului pentru a urmări una dintre cele mai cunoscute şi longevive trupe pop înfiinţate în Olanda.

Următoarea oprire este la Cluj-Napoca, pe 6 martie 2014, unde Jann şi Anny îşi vor aștepta fanii la Casa de Cultură a Sindicatelor, la ora 19:30. Cu peste 40 de ani de carieră, BZN are sute de melodii compuse în diferite limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi platină.

Bacău este ultima oprire din acest turneu naţional. Concertul va avea loc pe 8 martie, la Teatrul de Vară Bacău, începând cu 19:30. BZN, una dintre cele mai ascultate trupe din anii ’70-’80, a luat în anul 2007 hotărârea de a finaliza activitatea muzicală, însă, datorită unei cereri mare venită din partea fanilor lor, doi dintre foştii componenţi ai trupei, Jann şi Anny, se plimbă prin întreaga lume, ducând mai departe creaţiile ce i-au făcut celebri.

Bilete BZN la Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca şi Bacău

Pentru concertul din Oradea, preţurile biletelor sunt următoarele:

Categorie Preţ
VIP 170 lei
Categoria I 140 lei
Categoria II 80 lei

Pentru Timişoara, Cluj-Napoca şi Bacău, preţurile biletelor sunt următoarele:

Categorie Preţ
VIP 300 lei
Categoria I 250 lei
Categoria II 200 lei
Categoria III 150 lei

Biletele pentru concertele BZN se pot achiziţioana de pe www.myticket.ro şi www.vandbilete.ro.