Acest eveniment a avut loc in data de 11 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 11 iunie 2013, începând cu ora 19:30, Club A din Bucureşti vă invită la o nouă seară de concurs la Trofeul “Club A”, ediţia a doua. De această dată vor intra în competiţie trupele Aquila, Kameleon şi Magnum Opus. Invitaţii speciali ai serii vor fi Electric Fence.

Aquila este un nume cunoscut celor ce urmăreau îndeaproape scena metal românească de la finalul secolului trecut. Formația a fost fondată încă din 1990, şi în 2009, după mai bine de un deceniu de pauză, vocalistul Leo Gherasim a decis să resusciteze Aquila. Au urmat concerte pe cont propriu alături de M.S., Voodoo sau Metrock, ca şi apariţii bine primite în mai multe festivaluri de gen.

Kameleon este o trupă de progressive metal iniţiată în 2009 de Dan Alexandru (chitară) şi Bogdan Oancea (bass). În 2011 li s-a alăturat Marius Niţă (tobe), iar doi ani mai târziu a intrat în trupă Ioana Manolache (voce).

Magnum Opus îşi descriu stilul ca rock alternativ, „o combinaţie între nou şi clasic, un sound accesibil, energic şi antrenant”. Cântă încă din 2010 şi au avut prilejul unor apariţii alături de Viţa de Vie, Omul cu Șobolani, Timpuri Noi, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec şi alţii.

Trupa Magnum Opus este formată din Lucian Georgescu (voce), Mihnea Sechely (chitară solo), Andrei Tiu (chitară ritm), Andrei „Mack” Zamfir (bass), Iacob Pastina (tobe).

Electric Fence a fost considerată încă de la început o trupă originală, în noul val de trupe româneşti. Compoziţiile atipice, sound-ul distinct, fac din concertele trupei un amestec de prospeţime şi energie debordantă, făcându-i, fără excepţie, pe oricare dintre participanţi să-şi dorească să repete experienţa.

Intrarea este liberă.