Acest eveniment a avut loc in data de 4 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 4 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, Ziggi Recado va susţine un concert în Colectiv din Bucureşti. Pe scenă vor mai urca Irie Warriors, Blazing Vibez Soundsystem şi King Julien.

Ziggi Recado este unul din act-urile semnificative din muzica reggae. „Blaze It” și „Need To Tell You This” sunt două imnuri adjudecate pentru orice fan al genului. Prin 2002 au început experimentele muzicale şi în 2006 a apărut primul album, care a fost aplaudat prin diverse premii, inclusiv peste graniţe. Un an mai târziu, Ziggi şi trupa sa devin oficial suport act pentru turneul Gentleman.

Pe cât continuă să scoată albume sau EP-uri, Ziggi nu face decât să demonstreze că poate să cânte şi să scrie piese care cuceresc apreciere imediat, ba mai mult, că este un producător care intuieşte „the good vibes”.

Irie Warriors Sound este un grup din România care promovează muzica și cultura dub/reggae. Cântă atât piese clasice, cât și piese noi în stilul sound system care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și UK dub. Din acest proiect fac parte Dani, I-Sheeba şi Low Freq.

Cel mai important crew de reggae și dancehall din România, Blazing Vibez Soundsystem, include mai mulți DJi care au la activ party-uri frecvente, numeroase mix-uri şi colaborări cu artişti cunoscuţi din zona muzicală urbană, ba chiar şi propria scenă în cadrul celui mai mare festival autohton, B’ESTFEST. Blazing Vibez Soundsystem sunt Chesarion, DJ Oldskull şi Zodiak.

Bilete Ziggi Recado în Colectiv din Bucureşti

Biletele pentru concertul Ziggi Recado sunt disponibile online pe www.myticket.ro la preţul de 25 lei.