UPDATE: Concertul Wu-Tang Clan a fost anulat din cauza unui management defectuos al trupei. Detalii aici!

Wu-Tang Clan, greii hip-hop-ului mondial, vor concerta la UNTOLD Festival, pe 31 iulie 2015, la Cluj-Napoca, alături de cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, dar şi câţiva dintre cei mai cunoscuţi artişti hip-hop din lume, precum DJ Premier, Tinie Tempah şi Jeru the Damaja.

Wu-Tang Clan, cel mai cunoscut grup hip-hop din lume, a reuşit la începutul anilor ’90 să instaurareze o „nouă ordine mondială”, înlăturând supremaţia lui Dr. Dre atât pe plan artistic, cât şi pe plan financiar. RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah şi Masta Killa – cei opt artişti rap ai grupului Wu-Tang Clan au acaparat industria muzicală imediat după lansarea lor din 1993, câştigându-şi statutul de clasic al genului.

Viziunea imperiului Wu-Tang Clan de a cuceri industria muzicală a fost rapid implementată prin multiplele proiecte secundare solo realizate şi prin brandul vestimentar lansat (WU WEAR).

https://www.youtube.com/watch?v=Wqsk6_Tc8ec

Wu-Tang Clan a fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com, una dintre cele mai importante platforme de conţinut din SUA: „Nicio armă din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricităţile lui. Au fost neînfricaţi în abordarea lor”.

Al şaselea album al trupei, „A Better Tomorrow”, va fi lansat în premieră în România la Cluj-Napoca, pe scena UNTOLD Festival.

Program UNTOLD Festival 2015:

Ziua 1 – Joi, 30 iulie

Dimitri Vegas & Like Mike
ATB
Fedde le Grand
Duke Dumont
Tom Odell
Gramatik
Wilkinson
Subcarpaţi
P Money
Lost Frequencies
Michael Calfan
+ mulţi alţii

Ziua 2 – Vineri, 31 iulie

Avicii
Wu-Tang Clan
Andy C
Gentleman
Foreign Beggars
Akua Naru
Şuie Paparude
Onra
Cazzette
AronChupa
+ mulţi alţii

Ziua 3 – Sâmbătă, 1 august

Armin Van Buuren
Tinie Tempah
John Newman
Sharam
Satoshi Tomiie
Patrice
Crazy P
Fatman Scoop
+ mulţi alţii

Ziua 4 – Duminică, 2 august

David Guetta
John Digweed
Nic Fanciulli
Pendulum (DJ Set) & Verse
DJ Premier
Bondax
Nightmares on Wax
Mr. Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus
Jeru the Damaja
Tujamo
Third Party
+ mulţi alţii

Bilete de o zi şi bilete VIP la UNTOLD Festival

Odată cu anunţarea programului festivalului, se pot achiziţiona, în ediţie specială, câte 1.000 de bilete pentru fiecare zi a festivalului. Preţul unul bilet de o zi este de 129 lei, plus taxe.

De asemenea, se poate achiziţiona unul din cele 100 de bilete VIP disponibile pentru fiecare zi a festivalului, prin care se beneficiază de accesul în ZONA VIP. Preţul unui bilet VIP este de 229 lei, plus taxe.

Noul Abonament Early General Access este disponibil începând de joi, 21 mai 2015. Până în prezent au fost vândute peste 35.000 de abonamente de patru zile, ultimele 5.000 de abonamente putând fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 289 lei, plus taxe.

Fanii care nu şi-au asigurat din timp cazare pe perioada festivalului pot achiziţiona acum pachetul Early General Access ce conţine Abonament plus Camping la preţul de 338 lei, plus taxe.

Bilete şi abonamente UNTOLD Festival 2015

Abonamentele pentru UNTOLD Festival, ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Bilet de o zi 138.03 lei cumpără bilet
Bilet VIP de o zi 245.03 lei  cumpără bilet
Abonament Early General Access 309.23 lei cumpără abonament
Abonament VIP 480.43 lei cumpără abonament
Abonament Early General Access + Camping 4 zile 361.66 lei cumpără abonament
Camping – 1 persoană / 4 zile 52.43 lei cumpără
Caravan (rulotă) – 1 persoană / 4 zile 52.43 lei cumpără

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.