Luni, 1 iulie 2019, de la ora 19:00, trupa Whitesnake se întoarcere în România, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului The Flesh & Blood World Tour. În deschidere va cânta formaţia Siska (Italia).

Trupa Whitesnake a luat fiinţă în 1977, în Anglia, la un an după plecarea lui David Coverdale din Deep Purple. În primii ani de activitate, criticii au definit stilul muzical al trupei ca fiind blues rock, dar începând cu albumul „Slide It In”, muzica trupei a căpătat accente din ce în ce mai puternice de heavy metal.

Dacă în Europa succesul trupei a venit încă din primii ani, Whitesnake a pătruns pe piaţa din Statele Unite abia după mijlocul anilor ’80. Însă, muzica trupei a cucerit extrem de repede publicul de peste Ocean şi a obţinut primele poziţii în topurile americane. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „Here I Go Again”, „Ain’t No Love In The Heart Of The City”, „Is This Love”, „Love Ain’t No Stranger” şi „Fool For Your Loving”.

Formaţia Whitesnake a lansat până în prezent 12 albume, iar pe 10 mai 2019 urmează să lanseze umătorul material discografic, „Flesh & Blood”. Jumătate dintre albumele lansate până acum au primit 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină şi un Disc de Argint.

Whitesnake nu a avut o componenţă stabilă, proiectul pornit de David Coverdale, a schimbat de-a lungul timpului mai mulţi instrumentişti de top. Astfel, din Whitesnake au făcut parte artişti precum Steve Vai, Jon Lord şi Ian Paice (Deep Purple), Cozy Powell (a colaborat cu Rainbow şi Black Sabbath), John Sykes (Thin Lizzy), toboşarul Anysley Dunbar (a colaborat cu Frank Zappa, David Bowie sau Michael Schenker). În momentul de faţă, în spatele tobelor stă Tommy Aldridge, care a colaborat cu artişti precum Ozzy, Gary Moore, Thin Lizzy şi Yngwie Malmsteen.

Bilete Whitesnake la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Whitesnake de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 iulie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale La intrare
VIP 319 lei 349 lei 370 lei bilete
Teren 229 lei 259 lei 270 lei bilete
Acces General 139 lei 159 lei 170 lei bilete

Early Bird: primele 1500 de bilete

VIP: cu loc, accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei
Teren: fără loc în faţa scenei, accesul se face pe la porţile de jos, din parc
Acces General: cu loc

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, însoţiţi de un adult posesor de bilet.

Concertul Whitesnake de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către METALHEAD.