Acest eveniment a avut loc in data de 13 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 13 septembrie 2016, de la ora 21:30, Warrel Dane va susţine, în premieră în ţara noastră, un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

În cadrul concertului, albumul „Dead Heart in a Dead World” va fi cântat integral, alături de multe alte piese din repertoriul Sanctuary şi Nevermore, trupe în care Warrel Dane este solist.

Artistul de origine americană este considerat a fi una dintre cele mai bune voci rock la nivel internaţional. Judas Priest, Iron Maiden, Black Sabbath, The Doors se numără printre trupele care i-au influenţat muzica şi existenţa, iar Ronnie James Dio, Rob Halford şi Bruce Dickinson reprezintă principala sa sursă de inspiraţie vocală.

https://www.youtube.com/watch?v=IRFf6WhuNQM

„When We Pray”, „Your Chosen Misery” şi „This Old Man” se numără printre cele mai cunoscute piese ale lui Warrel Dane. De-a lungul carierei sale, cântăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti, precum: Infy, Behemoth şi Shaded Enmity.

Bilete Warrel Dane la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Warrel Dane îl va susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 13 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP (nr limitat la 80 de bilete) 90 lei cumpără bilete
Acces general (loc la masă) 70 lei  cumpără bilete
Fără loc (în picioare) 70 lei  cumpără bilete

Preţurile biletelor rămân aceleaşi şi în ziua concertului şi vor putea fi cumpărate de la intrare.

Concertul Warrel Dane la Hard Rock Cafe Bucureşti este oragnizat de Bestmusic Live Concerts.