Acest eveniment a avut loc in data de 16 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 16 decembrie 2015, de la ora 21:00, trupa VUNK va susţine concertul „Hituri şi Mituri” la Hard Rock Café din Bucureşti. Concertul a fost anunţat iniţiat pentru data de 25 noiembrie, dar a fost amanânat din cauza tragicul eveniment din clubul Colectiv. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată a concertului.

Show-ul VUNK , „Hituri şi mituri” reprezintă celebrarea istoriei trupei din ultimii ani. Publicul va putea asculta cele mai mari hituri din ultimii ani, dar şi câteva piese noi, printre care şi single-ul, „Un Nou Univer”.

Pe 30 octombrie, cu câteva ore înainte să se petreacă tragedia din clubul Colectiv, trupa VUNK înregistra prima piesă dintr-o serie de live sessions, denumită de Cornel Ilie, liderul trupei, #Rockoritoare, pe care o dedică acum „celor care au plecat într-Un Nou Univers”.

Aşa cum spune un vers al acestei piese, „timpul mereu pe loc a stat” pentru atâtea zeci de tineri, victime ale tragediei din Colectiv. Însă „Un Nou Univers” este o lume în care fiecare alege să viseze şi să lupte pentru visurile sale. Cornel Ilie declarând că „Suntem datori să încercăm, să îndrăznim, să ne împlinim visurile. Oricât de nerealizabile ar părea. Oricât de fanteziste”, aşa cum spune un alt vers al acestei piese, „zâmbetul tău nu s-ar fi şters, într-un alt univers”.

Fiecare dintre piesele show-ului „Hituri şi Mituri” este legată de o amintire frumoasă, un moment special în istoria VUNK – un turneu, sosirea unui nou membru în trupă, o interacţiune deosebită cu publicul la un concert.

Despre concert, liderul trupei VUNK, Cornel Ilie spune: „Ne întoarcem în Hard Rock Café să aducem un concert care, într-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK. „Hituri & Mituri” este colecţia noastră de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 până acum, născute din poveşti reale şi în jurul cărora s-au construit şi scris alte poveşti, cele ale fanilor noştri.”

Bilete VUNK – „Hituri şi mituri” la Hard Rock Café din Bucureşti

Biletele pentru concertul VUNK – „Hituri şi Mituri” de la Hard Rock Café din Bucureşti, de pe 16 decembrie 2015, sunt disponibile în locaţia evenimentului şi online pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ presale Preţ după 15 dec şi intrare
Acces General – cu loc la masă (fumători) 99 lei 110 lei
Acces General – cu loc la masă (nefumători) 99 lei 110 lei
Fara Loc (în faţa scenei) 55 lei 60 lei

Concertul VUNK – „Hituri şi Mituri” la Hard Rock Café din Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.