Acest eveniment a avut loc in data de 22 Mar 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 22 martie 2016, de la ora 21:00, trupa VUNK va susţine un show special pentru Vunkoholici, cei „dependenţi” #DeTot de muzica trupei, la Hard Rock Café din Bucureşti. Concertul va celebra prietenia şi distracţia la intensitate maxima, alături de invitaţii speciali Ovidiu Anton, Florena şi Cristina Bălan.

„Prietenia se leaga mai uşor atunci când ştim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toţi spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecaruia: Sunt… şi sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenţi în sala va şti cum îi cheamă pe cei de lângă el şi va putea intra în vorba mai uşor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului.

„Invitaţi la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a câştigat Eurovisionul cu o piesă rock şi Florena care a fost revelaţia concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei şi mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, căştigătoarea Vocii României, ne este de asemeni prietenă apropiată şi cu ea o să cântăm o piesa care de obicei nu e în setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferată de la noi”, adaugă liderul trupei VUNK.

Cornel Ilie şi colegii săi te invită cânţi, să dansezi şi să te bucuri de melodiile care îţi plac mult #de tot. Concertul va include unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar şi altele care s-au situat în topul popularităţii de-a lungul timpului şi sunt strâns legate de istoria VUNK.

Bilete VUNK – #DeTot, la Hard Rock Café din Bucureşti

Biletele pentru concertul VUNK – #DeTot, de la Hard Rock Café din Bucureşti, de pe 22 martie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cu loc la masă 90 lei cumpără bilete
Fără loc – în picioare 45 lei cumpără bilete