Acest eveniment a avut loc in data de 10 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 19:00, trupa VUNK va susţine primul său concert acustic în Gradina Promenada Mall din Bucureşti. Show-ul poartă denumirea „Autoportrete” şi va fi o şansă pentru fanii trupei să asculte piesele VUNK într-o variantă aparte.

Cornel, Gabi, Nicu şi Bogdan au pregătit pentru 10 mai un evenimnet ieşit din tiparele show-urilor VUNK. „Autoportrete” este primul concert acustic pe care trupa îl susţine şi va fi o experienţă unică pentru cei ce vor fi prezenţi în Grădina Promenada Mall. Concertul se va desfăşura pe o scenă 360 de grade, astfel încât să poată fi urmărit din orice punct al locaţiei.

Alături de cei de la VUNK pe scenă vor urca: un cvartet dirijat de compozitorul George Natsis, Chuck Hubbard – singurul interpret de banjo din România, dar şi Bobby Stoica (pian). În plus, vor exista şi o mulţime de invitaţi surpriză pentru fanii trupei.

De asemenea, fanii trupei vor avea ocazia să vadă câteva imagini din culisele trupei în cadrul expoziţiei „I like VUNK” a fotografului Petre Ivu. Expoziţia poate fi vizitată până pe 12 mai la etajul 1 al Promenada Mall.

Bilete VUNK – Autoportrete

Biletele pentru show-ul VUNK – Autoportrete sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce variază în funcţie de periaoda de achiziţie:

Categorie bilete Până pe 10 martie După 10 martie
Acces general 49 lei 79 lei cumpără bilete
VIP Experience 119 lei 119 lei cumpără bilete