Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

voltaj-v8

Joi, 25 iunie 2009, ora 20:00, Voltaj lanseaza albumul V8 printr-un concert de exceptie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, iConcert.ro ofera 5 invitatii duble la eveniment. Cei care vor sa se inscrie, sunt rugati sa trimita un email cu subiectul Concert Voltaj si cu datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail) la concurs [at] iconcert.ro. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati telefonic miercuri, 24 iunie, ora 16.00. Mult succes!

Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii celor 5 invitatii duble sunt: Teodorescu Mirela, Daniel Ion, Caramas Iulia Andreea, Iancu Mihaela Denisa si Sanda Florentina.

Un concert spectaculos cu un show live de exceptie, efecte speciale, productie impresionanta, ecrane gigant, mega-hit-uri si invitati speciali.

Invitati: Damian & Brothers, DJ Sava si Tina.

Concertul “V8” va fi unul dintre cele mai de impact si puternice show-uri sustinute vreodata de o trupa romaneasca.

„V8” este cel de-al optulea album pe care il lanseaza cei de la Voltaj din 1998, anul lansarii trupei.

Voltaj – Calin Goia (voce), Gabi Constantin (chitara), Vali Ionescu (bass), Boby Stoica (clape), Oliver Sterian (baterie) – a castigat premiul „Best Romanian Act” la MTV European Music Lisabona 2005, de doua ori premiul MTV pentru „cel mai bun grup„, premii pentru cel mai bun single, cel mai bun album sau cea mai ascultata melodie.

Biletele se pot procura de pe site-ul bilete.ro, myticket.ro sau blt.ro.

Pretul biletelor este de 40 ron, 60 ron, 80 ron sau 100 ron.

Sala Polivalenta: Bulevardul Tineretului 1, Bucuresti.