Acest eveniment a avut loc in data de 20 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 20 martie 2012, începând cu ora 20:00, formaţia Viţa de Vie va susţine un concert inedit la Opera Naţională din Bucureşti. Membrii trupei intenţionează să le ofere fanilor un spectacol realmente unic, acest eveniment fiind menit să aniverseze împlinirea a 15 ani de activitate pe scena muzicală românească.

Concertul Viţa de Vie la Opera Naţională Bucureşti este sold out!

Viţa de Vie este foarte cunoscută pentru atmosfera explozivă pe care o creează la fiecare concert pe care îl susţine. Cu toate acestea, pentru reprezentaţia de la Opera Naţională, membrii formaţiei pregătesc un cu totul alt fel de spectacol: ei vor interpreta cele mai cunoscute piese ale lor în variantă acustică, o ipostază inedită pentru o formaţie care este renumită datorită energiei debordante pe care reuşesc să o transmită publicului.

Fanii prezenţi la acest eveniment vor avea de asemenea ocazia să urmărească pe scenă mai mulţi artişti-surpriză care vor acompania formaţia şi vor interpreta la rândul lor diferite hit-uri ale Viţei de Vie. Printre aceştia vor fi prezenţi şi Alexandrina Hristov, Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi.

Bilete Viţa de Vie

Pentru concertele aniversare ale trupei Viţa de Vie biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro.

Categoria I: 70 lei – SOLD OUT
Categoria II: 50 lei – SOLD OUT
Categoria III: 30 lei – SOLD OUT

Cumpara bilet