Acest eveniment a avut loc in data de 15 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 15 februarie 2018, de la ora 21:30, trupa Viţa de Vie susţin un concert „electric” la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Vița de Vie este o formație de rock alternativ dar şi cu influențe rap, hardcore, jazz și reggae, formată în 1996. Cel mai recent album, „Şase (+)” (2016), marchează 20 de ani de activitate a trupei şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane, alături de Flesh Rodeo, Tourette Loulette, Gray Matters, The Kryptonite Sparks şi Days of Confusion.

„Basul şi cu toba mare”, „Sunetul mai tare”, „Liber”, „Visare”, „Varză” şi „Praf de stele” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. De-a lungul carierei, formaţia a colaborat cu nume cunoscute din industria muzicală românească, precum: Paraziţii, Vama, Alexandrina, Florin Ochescu şi Eugen Caminschi.

Bilete Viţa de Vie la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Viţa de Vie – Electric de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 15 februarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cu loc la masă în sală – doar 200 locuri 65 lei bilete
Fără loc în picioare 39 lei bilete

Concertul Viţa de Vie – Electric de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.