Acest eveniment a avut loc in data de 23 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 martie 2018, de la ora 19:00, trupa Viţa de Vie lansează un nou single și videoclip, printr-un concert în Fratelli Studios din București. Formaţia continuă tradiția sprijinirii trupelor din noul val, astfel, în deschidere vor cânta Tourette Roulette, Flesh Rodeo și Fried Friend.

UPDATE: Din cauza unor probleme personale neprevăzute, trupa Flesh Rodeo nu va mai concerta în cadrul evenimentului.

Program concerte:

19:00 – 20:15 – acces
20:15 – 21:15 – Fried Friend
21:35 – 22:35 – Tourette Roulette
23:00 – 00:30 – Viţa de Vie

Noul single este extras de pe partea a doua a albumului „Șase/Şase”, „Șase (-)”. Cel mai recent album, „Şase (+)” (2016), marchează 20 de ani de activitate a trupei şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane.

Vița de Vie este o formație de rock alternativ dar şi cu influențe rap, hardcore, jazz și reggae, formată în 1996. Aceasta îi are în componență pe Adrian Despot (voce, chitară), Adrian Ciuplea (chitară/bas) Cezar Popescu (chitară), Sorin „Pupe” Tănase (tobe/co-fondator) și Mihai Ardelean (clape). „Basul şi cu toba mare”, „Sunetul mai tare”, „Liber”, „Visare”, „Varză” şi „Praf de stele” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei.

Fried Friends au un sound progresiv, sintetizat în rock și post-rock electronic cu accente puternice de DNB. Componența trupei îi are pe Endy Glikman (voce), Andrei Cornea (controllers and samples), Andrei Nemțu (chitară), Dragoș Pitaru (bass) și Cătălin Cioargă (tobe).

Tourette Roulette s-a format în 2014, fiind considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând fiecare melodie cu un gen diferit, de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll. Trupa este formată  din Narcis Axinte „Jack” (voce), Mihai Marin (bass), Bogdan Alexandrescu „Boddy” (bass) şi Dan Minel Stoica (chitară/clape).

Bilete Viţa de Vie din Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru concertul Viţa de Vie din Fratelli Studios din Bucureşti, de pe 23 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la o singură categorie de preț de preţ.

Categorie Preţ
Până pe 15 martie 60 lei bilete
Pâna pe 23 martie 70 lei bilete

Biletele se găsesc în limita disponibilității și în locație în seara evenimentului.

Concertul Viţa de Vie din Fratelli Studios din Bucureşti este organizat de către Dark Side Entertainment.