Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la ora 20:00, trupa Vița de Vie va susține un concert la FORM Space în Cluj-Napoca.

Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute și iubite trupă de rock alternativ din România. A fost înființată în 1996 și are 10 albume la activ printre care se numără: „Acustic”, „Fenomental”, „Egon”, „Fetish”. Caracterizată de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emoție și energie, Vița de Vie este una dintre cele mai premiate trupe românești, primind numeroase distincții din partea industriei de-a lungul carierei.

Mereu în căutare de noi forme de exprimare, Vița de Vie se distinge prin trei personalități muzicale majore: ELECTRIC – nucleul și epicentrul energiei trupei, ACUSTIC – o călătorie încărcată de emoție în interiorul lor, realizată exclusiv prin instrumente naturale, și SIMFONIC – cheia de boltă a trupei, o fuziune între ELECTRIC și ACUSTIC, catalizată de măreția unei orchestre simfonice.

Până în prezent, Vita de Vie a colaborat cu Filarmonicile de Stat din Tîrgu Mureș, Brașov și Oltenia Craiova, iar anul viitor vor porni într-un turneu național cu filarmonici, devenind prima trupă din România care face acest lucru.

Bilete Vița de Vie la FORM Space din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul susținut de trupa Vița de Vie la FORM Space din Cluj-Napoca, pe 11 noiembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro și se găsesc la următoarele categorii de preț:

  • Acces General – 52.98 lei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

La acest eveniment este permis accesul persoanelor peste 18 ani sau însoțiți de părinți sau tutore legal.

Concertul Vița de Vie de la FORM Space din Cluj-Napoca este organizat de FORM Space.