Acest eveniment a avut loc in data de 27 Oct 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, de la ora 19:00, trupa Viţa de Vie lansează cea de-a doua parte a albumului „ŞASE/ ŞASE”, „ŞASE(-)”, la Arenele Romane din București. Formaţia continuă tradiția sprijinirii trupelor din noul val, astfel, în deschidere vor cânta Alpha Q, Before I Die, Orkid şi cei de la Cardinal.

Program concert Vița de Vie

18:30 – Acces
19:15 – 19:55 – Alpha Q
20:15 – 20:55 – Before I Die
21:15 – 21:55 – Orkid
22:15 – 23:05 – Cardinal
23:30 – 01:00  – Vița de Vie

Pentru ŞASE (-), Viţa de Vie a păstrat simbolistica generală a conceptului „Şase/Şase”, aducând ceva în plus. ŞASE (-) conţine şase piese. Trei dintre acestea au fost deja dezvăluite, inclusiv cu suport video: „Haihui”, „Dur de-a dura” și „Ialapet”, iar la început de octombrie mai urmează încă o piesă.

Ultimele două vor fi dezvăluite în concertul de lansare, când vor interpreta integral toate cele doisprezece piese de pe albumul „ŞASE/ŞASE”, dar şi alte piese deja consacrate.

„ŞASE (+)” (2016), marchează 20 de ani de activitate a trupei şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane, alături de Flesh Rodeo, Tourette Loulette, Gray Matters, The Kryptonite Sparks şi Days of Confusion.

Cea mai recentă melodie a trupei, „Sorcova”, a fost lansată printr-un live streaming pe Facebook, urmată de un videoclip la două zile de la lansare.

Vița de Vie este o formație de rock alternativ dar şi cu influențe rap, hardcore, jazz și reggae, formată în 1996. Aceasta îi are în componență pe Adrian Despot (voce, chitară), Adrian Ciuplea (chitară/bas) Cezar Popescu (chitară), Sorin „Pupe” Tănase (tobe/co-fondator) și Mihai Ardelean (clape).

Prima trupă care va urca pe scenă este cea a sibienilor de la Alpha Q. O trupă de alternative metal care a luat naștere în vara anului 2016 și a susținut concertul de debut în luna octombrie a aceluiași an. Îşi descriu stilul folosind termenul de alternative multi-metal. Trupa îi are în componenţă pe Mira Botocan (voce), Waqas Ahmed (chitară), Stefan Zsolt (chitară), Daniel Perganczi (bas) şi Mădălin Muntean (tobe).

Before I Die, cea de-a doua trupă ce va urca pe scenă, vine din celălalt capăt al ţării, din Baia Mare. Aceştia sunt la prima lor reprezentaţie la Bucureşti.

Orkid, aceştia se descriu  astfel: „A crazy bunch of angry shoegazers howling the post-traumatic blues. They share a great respect, admiration and love for all the beasts of the world, particularly for the sea monsters and they are on a continuous and neverending quest for improving the means of communication between marine, terrestrial and extraterrestrial life forms.” Orkid este formată din Vlad Ilicevici (chitară, voce, pian, uke), George Frătica (bas, chitară), Radu Pop (tobe, art direction, visuals) şi Delia Poparad (chitară).

Constănţenii de la Cardinal sunt cea de-a patra trupă care va urca pe scenă, aparută în octombrie 2016. Trupa este formată din Victor (bas, voce), Daniel (chitară, voce), Marko (chitară) şi Vlad (percuţii).

Bilete Viţa de Vie de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Viţa de Vie de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 27 octombrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii:

Categorie Preţ
Până pe 26 octombrie 50 lei bilete
Pe 27 octombrie şi la intrare 70 lei bilete

Biletele se găsesc în limita disponibilității și în locație în seara evenimentului. La punctul de acces, biletele vor fi preschimbate în brățări, pierderea sau distribuirea nu este rambursată, posesorul urmâd a fi evacuat din zona în care se desfășoară evenimentul. Accesul persoanelor sub 16 ani este permis, însoțite de către un adult. Copiii până în 7 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, au acces gratuit.

În zona de eveniment este interzis accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe. Accesul cu recipiente de sticlă, materiale imflamabile, animale de companie sau pixuri cu laser este interzisă. Deasemenea, mai sunt interzise și comercializarea de produse fără acordul organizatorilor, consumul de substanțe interzise sau comercializarea acestora comform legii și accesul cu alcool, alte băuturi și alimente din exterior.

Organizatorul recomandă pentru copii, utilizarea căștilor pentru protecție fonică. În cazul în care copii nu sunt echipați corespunzător, răspunderea pentru expunerea acestora la nivel fonic, revine integral părinților sau însoțitorilor acestora. Organizatorul avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul și cadrele medicale vor demara imediat îngrijirea medicală oricăror persoane care au nevoie sau solicită, atât timp cât se află în perimetrul evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica programul, dacă va fi necesar acest lucru.

Evenimentul are loc în cort încălzit.

Concertul Viţa de Vie de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Dark Side Entertainment.