Acest eveniment a avut loc in data de 12 Dec 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 12 decembrie 2017, de la ora 19:30, Viorica Pintilie îşi lansează albumul „Christmas time is here” într-un concert special la Cinema Pro din Bucureşti, avându-l ca invitat pe Virgil Ianţu.

Albumul cuprinde 10 bijuterii muzicale, reinterpretări în maniera jazz ale unor evergreen-uri precum: „Have Yourself a Merry Little Christmas”, „Baby, It’s Cold Outside”, „Christmas Time Is Here” şi „White Christmas”. Alături de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formată din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) şi Iulian Nicolau (tobe), precum şi un cvartet de coarde şi un trio de suflători.

O voce delicată, cu accente grave, dar catifelate, Viorica Pintilie are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atât în cluburi, dar şi la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015). În mai 2016 a luat premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival, împreună cu trupa sa.

Printre colaborările Vioricăi se numără artişti precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Cătălin Milea, Jimmy Cserkesz. În 2014 şi 2015, şi-a pus amprenta pe proiectul „Beatles’n’jazz” cu Cornel Ilie şi Cantaloop Band, trupă cu care s-a mai reîntâlnit şi la „Elton John plays jazz”. În cadrul „Stagiunii de jazz” de la Teatrul Act a impresionat în doua rânduri cu concertul de muzică braziliană „Oceano”, alături de George Natsis, Vlad Popescu şi Ciprian Pop.

Biletele pentru concertul Vioricei Pintilie de la Cinema Pro din Bucureşti, de pe 12 decembrie 2017, sunt disponibile în rețeaua Eventbook şi online pe www.eventbook.ro, la preţurile de 60 şi 90 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 75 lei şi 110 lei.