Acest eveniment a avut loc in data de 23 Oct 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 23 octombrie 2014, Victor Wooten va susţine în premieră un concert la Sala Radio. Îi va avea alături pe scenă pe fratele său – Elijah ’Regi’ Wooten la chitară, pe Karlton Taylor la clape, pe Derico Watson la tobe şi pe vocalista Krystal Peterson. Acest spectacol face parte din seria evenimentelor Jazz Night Out.

Victor Wooten este considerat ca fiind unul din cei mai buni basişti din lume, celebra revistă Rolling Stone clasându-l pe locul 10 în anul 2011 în topul celor mai buni 10 basişti ai tuturor timpurilor. De asemenea revista „Bass Palyer” i-a acordat premiul Basistul Anului trei ori la rând, Wooten fiind astfel primul care câştigă acest titlul mai mult de o dată. Ca o recunoaştere mondială a talentului şi muncii sale, basistul a câştigat 5 premii Grammy.

Cunoscut şi ca titanul din Tennessee, Victor Lemonte Wooten a intrat în contact cu muzica la frageda vârstă de 2 ani iar la 6 ani era deja desemnat basistul familiei. Munca sa a dat repede roade pentru că înainte de terminarea liceului împărţea deja scena cu nume sonore cum ar fi Stephanie Mills, War, Ramsey Lewis, Dexter Wansel sau The Temptations.

Câştigător a cinci premii Grammy, Wooten pune bazele trupei Béla Fleck and the Flecktones în anul 1990, înregistrează de-a lungul timpului 29 de albume şi colaborează ulterior cu Stanley Clarke și Marcus Miller.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!

Bilete concert Victor Wooten la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Victor Wooten, din 23 octombrie 2014 de la Sala Radio din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categoria Preţ
Categoria I 145 lei cumpără bilete
Categoria II 125 lei cumpără bilete
Categoria III 85 lei cumpără bilete

Evenimentul Jazz Night Out cu Victor Wooten la Bucureşti este organizat de echipa Twin Arts.