Acest eveniment a avut loc in data de 24 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 24 octombrie 2013, începând cu ora 21:00, trupa VH2 va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la VH2 în Hard Rock Cafe!

Completează formularul de mai jos până miercuri, 23 octombrie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Enache Gabriela Magdalena şi Boicu Alina Mădălina. Felicitări!


VH2 este trupa românească de pop/rock înfiinţată în 2002, de Gabriel Cotabiţă alături de Mihai Pocorschi, ambii, nume grele ale scenei muzicale româneşti. Cu ani în urmă, ambii au cântat în trupa Holograf, iar numele formaţiei VH2 vine de la „Vechiul Holograf” şi este şi o aluzie la postul de muzică VH1.

Alături de instrumentişti de excepţie, trupa a scos în 9 ani de la înfiinţare 3 albume care s-au bucurat de un succes incredibil la public: „Greatest Hits”, „Daca n-ai iubi” şi „2”, cel din urmă primind şi premiul pentru cel mai bun album al anului 2011 din partea Radio România Actualităţi.

Bilete VH2 în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul VH2 se pot achiziţiona:

– online, pe www.iabilet.ro la preţul de 50 lei pentru biletele cu loc la masă sau 70 lei pentru biletele VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
– la Hard Rock Cafe.

Plata pentru biletele achiziţionate online de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul direct la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată sunt rugaţi să sune la 0741.272.967 (între orele 09-18:00 de Luni până Vineri).