Acest eveniment a avut loc in data de 13 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 13 septembrie 2017, de la ora 21:30, trupa VAMA susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Un concert VAMA la Hard Rock Cafe înseamnă foarte multă energie, dar şi implicare, atât din partea artiştilor, cât şi din partea publicului. Muzica, dansul şi actoria se îmbină în acelaşi show, iar această contopire este pusă în evidenţă de jocurile de lumini şi de videoclipurile care transmit mesajele profunde ale pieselor VAMA. Ghidul principal al spectacolului este carismaticul Tudor Chirilă, care comunică mereu cu publicul prin intermediul notelor muzicale.

Fondată în 2006, la iniţiativa lui Tudor Chirilă şi a lui Eugen Caminshi, foşti membri Vama Veche, VAMA este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din România. După destrămarea fostei trupe, solistul Tudor Chirilă şi colegii săi şi-au reluat activitatea, dar într-o altă formulă, şi au revenit în topurile muzicale, dar şi pe marile scene din România. De-a lungul timpului, formaţia şi-a obţinut un loc bine meritat în topul celor mai importante nume din industria muzicii rock.

Cu două albume de studio la activ, „VAMA ” (2008) şi „2012” (2012), formaţia s-a remarcat cu un stil muzical energic, cu mesajele profunde din piesele de dragoste, dar şi datorită carismei şi magnetismului lui Tudor Chirilă. „Perfect fără tine”, „Ghost At War”, „Fata în boxeri şi în tricou alb”, „Copilul care aleargă către mare”, „Post iubire” şi „Memories Now” se numără printre cele mai apreciate single-uri ale trupei.

Totodată, formaţia a lansat şi primul DVD din carieră în 2014, odată cu filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012. De-a lungul carierei sale, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Guess Who, Ralflo, Tibi Albu şi Ligia Hojda. În fiecare an, VAMA susţine numeroase concerte în ţară şi mai ales în Capitală, iar multe dintre ele au loc la Hard Rock Cafe, unde artiştii se simt deja ca acasă.

Bilete VAMA – electric la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul VAMA la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 13 septembrie 2017, se găsesc în reţeaua iaBilet şi format electronic pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cu loc la masă în sală (număr limitat de bilete) 95 lei bilete
Fără loc –  în faţa scenei pe ringul de dans 59 lei bilete

Concertul VAMA de la Hard Rock Cafe este un eveniment Bestmusic Live Concerts.