Acest eveniment a avut loc in data de 7 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri , 7 septembrie 2016, de la ora 21:30, trupa Vama susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

După destrămarea trupei Vama Veche, solistul Tudor Chirilă şi chitaristul Eugen Caminschi au înfiinţat proiectul muzical Vama, în 2006. Formaţia a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, „Vama” (2008) a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Cu single-uri ca „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor au fost sold-out.

Cel de-al doilea album Vama, „2012”, a fost lansat printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucureşti. Printre cele mai cunoscute piese de pe album sunt „Copilul care aleargă către mare”, „Fata în boxeri și în tricoul alb”, „Post iubire” şi „Cântec de găsit”.

În 2013, trupa a lansat piesa „Perfect fara tine”, care a ajuns numărul 1 în majoritatea topurilor muzicale. Sfârşitul anului a adus şi primul DVD din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012. Cel mai nou single Vama, „Memories Now”, anunţă lansarea noului album aflat încă în lucru.

Bilete Vama la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Vama, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 7 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Bilete cu loc 90 lei cumpără bilete
Bilete fără loc 55 lei  cumpără bilete

Concertul Vama de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.