Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 16 noiembrie 2016, de la ora 21:30, trupa Vama concertează în Hard Rock Cafe din Bucureşti. 

Vama a luat fiinţă în 2006, din iniţiativa lui Tudor Chirilă şi Eugen Caminshi, foşti membri ai trupei Vama Veche. Cu single-uri ca „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor au fost sold-out. De-a lungul timpului, formaţia s-a făcut cunoscută şi şi-a câştigat mulţi fani dedicaţi, dovada fiind concertele cu sălile pline în care trupa performează.

Cu două albume de studio la activ: „Vama” (2008) şi „2012” (2012), cu piese precum: „E plin de fete”, „Perfect fără tine” sau „Copilul care aleargă către mare”, Vama a devenit una dintre cele mai iubite şi în vogă formaţii pop rock de la noi din ţară. De-a lungul carierei sale, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Guess Who, Tibi Albu şi Ligia Hojda.

Totodată, formaţia a lansat şi primul DVD din carieră în 2014, odată cu filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012. Cel mai nou single Vama, „Memories Now” a fost lansat în mai 2016 şi anunţă apariţia unui nou album, care se află încă în lucru.

Un concert Vama este o experienţă specială, în care artele se contopesc în mod firesc. Muzica, poezia, dansul sau actoria sunt dublate de efecte vizuale, pentru un show complet, ghidat de actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă şi de ceilalaţi membrii ai trupei.

Bilete Vama la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Vama îl va susţine pe 16 noiembrie 2016 în Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate onlinde de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Bilete cu loc 90 lei SOLD OUT
Bilete fără loc 55 lei SOLD OUT

Concertul Vama de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.