Acest eveniment a avut loc in data de 14 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 14 noiembrie 2013, de la ora 21:00, trupa VAMA va concerta în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul VAMA!

Completează formularul de mai jos până joi, 14 noiembrie 2013, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru o singură persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Morar Elena şi Mădălina Catargiu. Felicitări!


Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, „Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri ca „E plin de fete” si „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale.

Cel de-al doilea album Vama, „2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul a fost deschis cu piesa „Epidemie de iubire”, care a devenit şi subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

În 2013 trupa loveşte puternic în playlist-urile radiourilor şi al televiziunilor muzicale, piesa „Perfect fara tine” ajungând numărul 1 în majoritatea topurilor de specialitate.

Trupa Vama înseamnă: Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriş.

Bilete VAMA în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul VAMA din Hard Rock Cafe  costă 70 de lei cu loc la masă şi 90 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei şi pot fi cumpărate online exclusiv pe www.iabilet.ro dar şi la Hard Rock Café în ziua concertului la intrare.