Acest eveniment a avut loc in data de 12 Jan 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 12 ianuarie 2023, de la ora 21:00, trupa pop-rock VAMA va deschide seria de concerte din acest an de la Hard Rock Cafe din București.

Reuniți într-o nouă formulă în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, cei de la VAMA au lansat până în prezent 3 albume care le-au asigurat succesul: Vama (2008), 2012 (2012), Better (2017). Printre cele mai cunoscute titluri ale trupei se numără „Perfect Fără Tine”, „Fata în Boxeri Și în Tricoul Alb”, „Victoria Ta”, „Copilul Care Aleargă Către Mare”, „Post Iubire”.

Pe lângă cariera muzicală alături de Vama, solistul Tudor Chirilă este şi actor, compozitor, producător şi jurat în show-ul de talente Vocea României.

Trupa Vama susţine concerte în toată ţara, atât în cluburi, cât şi pe scenele celor mai importante festivaluri din România (Untold şi Neversea) sau din afara ţării.

Bilete VAMA la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul pe care VAMA îl va susține la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 12 ianuarie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro.

Biletele se găsesc la următoarele prețuri:

159 lei, cu loc la masă, în sală
99 lei, fără loc, în fața scenei

Prețul biletelor diferă la intrare:

164 lei, cu loc la masă, în sală
104 lei, fără loc, în fața scenei

Concertul Vama de la Hard Rock Cafe București este organizat de BestMusic Live Concerts.