Acest eveniment a avut loc in data de 8 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 8 februarie 2017, de la ora 21:30, trupa VAMA susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Băieţii cânta atât cântecele care i-au făcut celebri, cât şi piese de pe noul album al trupei, dar şi mult îndrăgitul hit „Memories Now”.

Un concert VAMA este o experienţă specială. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate VAMA . Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă şi al trupei, traieşte, vibrează şi iubeşte.

VAMA a luat fiinţă în 2006, din iniţiativa lui Tudor Chirilă şi Eugen Caminshi, foşti membri ai trupei Vama Veche. Cu single-uri ca „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor au fost sold-out. De-a lungul timpului, formaţia s-a făcut cunoscută şi şi-a câştigat mulţi fani dedicaţi, dovada fiind concertele cu sălile pline în care trupa performează.

Cu două albume de studio la activ, „VAMA ” (2008) şi „2012” (2012), VAMA a devenit una dintre cele mai iubite şi în vogă formaţii pop rock de la noi din ţară. De-a lungul carierei sale, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Guess Who, Tibi Albu şi Ligia Hojda.

Bilete VAMA la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul VAMA la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 8 februarie 2017, se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, dar şi în reţeaua fizică IaBilet şi la intrare în limita disponibilităţii.

Categorie Preţ
Cu loc la masă în sală (număr limitat de bilete) 90 lei
Fără loc –  în faţa scenei pe ringul de dans 55 lei

Concertul VAMA de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment Bestmusic Live Concerts.