Sâmbătă, 27 iulie 2024, începând cu 18:00, Vama susține un concert la Arenele Romane din București. Acesta face parte din seria concertelor de vară anuale de la Arenele Romane, ce au devenit tradiție pentru Vama.

Reuniți într-o nouă formulă în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, cei de la Vama au lansat până în prezent 3 albume care le-au asigurat succesul: Vama (2008), 2012 (2012), Better (2017). Printre cele mai cunoscute titluri ale trupei se numără „Perfect Fără Tine”, „Fata în Boxeri Și în Tricoul Alb”, „Victoria Ta”, „Copilul Care Aleargă Către Mare”, „Post Iubire”. În prezent, membrii trupei sunt Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă – tobe şi Dan Lucian Opriș – bas.

Istoria concertelor Vama de la Arenele Romane este marcată de unul dintre cele mai aparte concerte ale lor, și anume cel din 2020, care a avut loc în plină pandemie de coronavirus. Evenimentul a adunat 350 de oameni, care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. În timpul acestui concert a fost filmat și documentarul „Regii Pandemiei”, în care regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea spectacolului trupei, care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

Pe lângă cariera muzicală alături de Vama, solistul Tudor Chirilă este şi actor, compozitor, producător şi jurat în show-ul de talente Vocea României.

Trupa Vama susţine concerte în toată ţara, atât în cluburi, cât şi pe scenele celor mai importante festivaluri din România (Untold şi Neversea) sau din afara ţării.

Bilete Vama la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Vama de la Arenele Romane din Bucureşti, pe 27 iulie 2024, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe iabilet.ro la următoarele categorii de preț:

  • Acces General – 143,96 lei
  • Copii între 7 și 14 ani – 50,75 lei
Copiii până la 7 ani au acces gratuit la eveniment. Copiii peste 7 ani au acces la eveniment doar pe baza unui bilet valabil.

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Concertul Vama la Arenele Romane din București este organizat de Media Group Services International.