Acest eveniment a avut loc in data de 12 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 12 noiembrie 2017, de la 21:30, Uriah Heep susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Legendara trupă de rock din Marea Britanie, Uriah Heep, revine în România pentru a susţine un concert live, dedicat tuturor bucureştenilor care ştiu să vibreze pe sunetele clasice de chitară.

Înfiinţată în 1969 în Londra, trupa a devenit rapid cunoscută şi apreciată ca una dintre formaţiile rock de top de la începutul anilor ’70  alături de Led Zeppelin, Black Sabbath sau Deep Purple. Pe parcursul a peste 45 de ani de carieră, Uriah Heep a lansat 25 de albume de studio care s-au vândut în peste 40 de milioane de discuri în lumea întreagă. De asemenea, formaţia a avut turnee alături de Rush, Judas Priest sau Def Leppard şi a participat la cele mai importante festivaluri de gen la nivel internaţional.

Printre cele mai cunoscute hituri ale trupei se numără: „Gypsy”, „Easy Livin'”, „The Wizzard” şi „July Morning”. De-a lungul timpului, trupa a colaborat cu mai mulţi artişti internaţionali, printre care: Ken Hensley, John Lawton, Ian Anderson şi Heather Findley, dar şi cu trupa românească Iris, pentru piesa „Lady in Black”.

Bilete Uriah Heep la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 12 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces General (loc la masă în sală – 200 de locuri) 115 lei bilete
În faţa scenei (în picioare – fără loc) 79 lei bilete

Concertul Uriah Heep la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.