Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul trupei Uriah Heep ce ar fi trebuit să se desfăşoare pe 11 iunie la Arenele Romane din Bucureşti a fost anulat! Citeşte mai multe detalii!

Marţi, 11 iunie 2013, de la ora 20:00, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc concertul cunoscutei trupe britanice Uriah Heep.

Aceştia au susţinut numeroase concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării şi se întorc în acest an, în Capitală, pentru un concert de proporţii organizat de Vreau Bilet. Artiştii sunt pregătiţi să demonstreze încă o dată că rock-ul se practică indiferent de vârstă, şi le promit tuturor fanilor români o atmosferă incendiară.

În cadrul concertului, fanii prezenţi vor putea asculta şi piesele consacrate, precum: „Lady in Black”, „July Morning”, „Gipsy” sau „Easy Livin„, dar şi piese de pe cele mai recente material discografice ale formaţiei. Pe parcursul celor 40 de ani de activitate, Uriah Heep a trecut prin schimbări de component în rândul vocaliştilor, basiştilor şi bateriştilor, dar muzica lor continuă să încânte fani din lumea întreagă.

Bilete Uriah Heep – Arenele Romane

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucureşti au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază, în funcţie de categoria de loc, după cum urmează:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 100 lei cumpără bilete
Categoria II 70 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete